עבור לתוכן

זבובים, צריך אותם בכלל?

Featured Replies

פורסם

מי ??

• תגובות 37
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא רק היא אלא כל מפלגת מרצ-יחד עלה ירוק וכל זה מיותרים מה זה יעזור לנו בכלל ממש אנחנו צריכים להכניס סמים למדינה כחוק

לפי דעתי צריך להוציא את עלה ירוק מחוץ לחוק

פורסם

אממ... אולי זו?

[attachment deleted by admin]

פורסם

[ltr]well, thanks to them we have decimal math, but since then they haven't contribute anything, well except for the idea of the C4 Humvee in BF2.[/ltr]

אתה מתבלבל עם אלגברה.

פורסם

אל ג'אבאר, אני מבקש.

פורסם

תתפלא אבל כן הם בין היתר הם ניזומים מן שאירות צואה ומזון שגופינו אינו יכול להשתמש בו ובכך הם עוזרים "להעלים" את אותם דברים :P

בנוסף הם משמשים כמקור מזון למשל לצפרדים ולצמחים טורפים ועוד :P

לכול דבר בטבע יש סיבה

אתה בטוח שלכל דבר יש סיבה?

למה לגבר יש פיטמות?

פורסם

אתה בטוח שלכל דבר יש סיבה?

למה לגבר יש פיטמות?

כדי שהיו יוכל להניק זה שהוא לא רוצה זה כבר משהו אחר...

פורסם

יש ספר כזה(אני עובד בחנות ספרים). תקנו אותו אם אתם מעוניינים.

פורסם

בנוסף הם משמשים כמקור מזון למשל לצפרדים ולצמחים טורפים ועוד :P

לכול דבר בטבע יש סיבה

כך בדיוק. הם אמנם מהווים לנו מטרד אבל יש המון בע"ח, חרקים ואחרים שניזונים מזבובים ובעיקר מהרימות שלהם.

גם יתושים שהם באמת מציקים, גם להם יש שימוש. דגים וזחלים של שפיריות וחרקי מים ניזונים מהזחלים שלהם. מה שכן, היכנשהו בארה"ב או בקנדה עשו ניסוי והשמידו אוכלוסיה של יתושים באיזור אחד ע"י שימוש בטפיל שפוגע ביתושים ומועבר מבוגרים לביצים/זחלים והורג אותם. למרבה הפלא, האיזון האקולוגי לא נפגע. כנראה שפשוט שם היה עוד מה לאכול במים חוץ מזחלים של יתושים. מעניין למה לא עושים את זה בעוד מקומות.

פורסם

ואם נניח בני האדם יעלמו בבת אחת מכדור הארץ , אז מה יקרה?

כדור הארץ רק ירוויח מזה לא?(קצת לא קשור אבל אם כבר אז כבר...).

פורסם

אני באמת לא רואה מה בני האדם תורמים לכדור הארץ, פרט להרס וביזה של הפלנטה הזאת לתועלתם. :nixweiss:

פורסם

קצת מוזר לא? למה ליצור יצור שיהרוס את כדור הארץ , לא מעניין?

פורסם

אנחנו לא נוצרנו, אנחנו התפתחנו והתפתחות אבולוציונית לא נועדה "לתרום" אלא נועדה לצורכי ההשרדות של המין המדובר.

פורסם

איך קראו להוא שאמר "אנחנו דור מזויין!...."

תוספת שלי: וגם כל אלה שהיו לפנינו

פורסם

אם נתעלם שניה מהגזענות הלא סמויה בפורום, הערבים (המוסלמים דווקא!) דווקא מאוד מועילים.

הם כן המציאו את החשבון הדצימלי (כמו שיגאל אמר) - לפני זה הייתה נהוגה שיטת הספירה הרומאית בעזרת אותיות V IV וכו'. הערבים הם הראשונים שייחסו ערך לסיפרה (המילה מגיעה מהמילה "סיפר" בערבית) גם לפי המיקום שלה.

האלגברה היא גם פיתוח של מלומדים מתור הזהב המוסלמי - וכך גם אלוגוריתמים (שהמציא המלומד אל-חוואריזמי שעל שמו הם נקראים ביוונית).

תתעלמו שניה מחוסר האהבה שלנו לערבים סביבנו, ותבינו שלפחות פעם הם היו יותר נורמלים.

יום נעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים