פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים שלוםיש לי רדיאטור: Black Ice® GT Stealth 240 XFlow Highest Peformance Radiator , עם שני מאווררי 120 ממ מאוד שקטים (17DB)והמארז שבמפרט (מאוררי 90ממ)אני לא מוצא שום מקום איפה לשים את הרדיאטור ואשמח אם למישהו יש פתרון.לפני כן אגיד שבגג אי אפשר כי באמצע יש מאורר 80 ממ וקופסת הUSB והשמע של המארז.חשבתי לשים בצד במקום 2 מאווררי ה92 ממ אבל זה בלתי אפשרי כי כרטיס המסך ושאר כרטיסי הPCI מפריעים.מאחור גם אי אפשר כי זה "נופל" על כל יציאות INPUT/OUTPUT.מישהו יכול להמציא עצה?תודה
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מאחורה אבל בעזרת ספיסרים של חמש או שש סנטימטר כך שתוכל לכניס את החיבורים בכל זאתתעשה חיפוש היה דיון על זה עם תמונות שירטוטים ושאר ירקות
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר לא מצאתי את הפוסט המדובר אבל הנה כמה תמונות שמראות את המערכת והבעיה שלי [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אחלה מערכת!!בקשר למקום אתה יכול לבנות קופסא מעץ או אלומיניום.או לקדוח 2 חורים בתחתית המארז.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר החורים בתחתית המארז מאוד מעניינים אותי!אתה יכול להרחיב קצת למה אתה מתכוון?לקדוח חלון בתחתית המארז? במידה ואני קודח חלון כזה אם זה לט פוגע בסירקולציה בכך שאניי מכניס עוד 2 מאווררי 120 ממ למערכת?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים קח בחשבון שבכל מקרה שאתה: מקרב את הרדיאטור למארז \ מצמיד את הרדיאטור למארז \ מכניס את הרדיאטור למארזאתה פוגע בביצועי הקירור,אם הרדיאטור יכניס אוויר למארז, אז האוויר שיכנס יהיה חם יותר.במידה והרידטוא יקבל אוויר מתוך המארז, אז האוויר הזה יהיה חם יותר מאשר אוויר שיקח מבחוץ.האם הפגיעה תיהיה במידה משמעותית או לא, זה תלוי בסירקולציה שבמארז, ובמיקום הרדיאטור.אבל מבחינת יכולות קירור, המצב העכשוי הוא הטוב ביותר (אם כי לא ממש פרקטי).
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מה שרועי אמר דיי נכון.אפשר עדיין לשים בתוך המארז אבל זה באמת תלוי בסירקולציה.כמה מאווררים ואיפה הם במארז ?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר המצב כרגע (עם הרדיאטור בחוץ)מכניסים : 92 מקדימה, 92 בצד.מוציאים: 80 בגג, 92 באחור - והספק שיש לו 120מלבד זה יש זלמן על הכרטיס מסךבלוק מים יש על המעבד ועל הציפסט של הלוח.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים יש לך דרמל ? אני הייתי משנה את המאווררים מקדימה ל120 אחד או 120*2 אם יש מקום. (אם קצת רעש לא מפריע לך אז תישאר עם מה שיש לך..פשוט 120 יותר שקט מ92.אותו דבר בגג גם ל120 מ"מ.אני אומר שהסירקולציה תהיה טובה גם עם הרדיאטור בתחתית המארז.עכשיו שאני חושב על זה אולי יש לך מקום למעלה במארז זה הכי טוב,האוויר החם מהרדיאטור יוצא החוצה. עריכה:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=34877יש לך פה את כל האפשרויות למיקום הרדיאטור.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר מקדימה אין לי אפשרות ל2 ובשביל 120 אחד זה לא שווה תמאמץ. בגג יש את ה80 ממ שתקוע כמו XXX באמצע ולא מאפשר לשים את הרדיאטור ואם אני רוצה לשים במקום ה80 ממ זה אומר שאני צריך לוותר על יציאות הUSB שלי שם ועל שקעי האודיו (לא הכי בא לי )
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים או שאם אתה ממש בקטע של עיצוב פנים אפשר לקדוח חורים בדלת של המארזזה הולך להיות מכוער - מאוד - אבל הפתרון הכי אפקטיבי לדעתי
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים חשבת על להוציא את הסידירום הראשון ואולי גם השני ולהעביר אותם מקום ולמקם את הרד' על הגג ממול הספק כוח?ועליו 2 מאוררים שיוציאו אוויר כלפי מעלה?יכול להיות אחלה.. אבל תצתרך לעבוד על זה קצת.. בהצלחה..
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר חשבתי על זה אבל כמו שאמרתי המאורר 80 ממ והכניסות USB ואודיו מפריעים.נראה לי שאני פשוט אחבר את הרדיאטור בצורה מקבילה למארז בעזרת שתי זרועותובכך שהוא יהיה מקביל למארז גם תיהיה לו זרימת אויר חלקה כי שום דבר לא יפריע לו וגם הוא לא יפריע לסירקולציה הפנימית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.