פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים שלום!!!! אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 נחמדים עד עכשיו הסתפקתי ברמקולים עם סאב לא ממש ברמה והיה בא לי להשתדרג קצת..... אז בדקתי....חשבתי לקנות את ה-Logitech x230 וחשבתי אולי להשקיע עוד קצת ולקנות את ה-x530 שהם 5.1 אבל לא משנה.... אני מבולבל לגמרי בקשה עזרה ..... אפשר ללכת ממה שבחרתי ולכתוב על רמקולים שונים תודה אנשים!!!!!!!! מקווה שזה יעזור לאנשים אחרים שמחפשים ג0
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר כן ראיתי אחי אבל שמעתי אותם אצל חבר ומשום מה הם קירטעו בצורה חזקה יכול להיות שהכרטיס קול שלו דפוק אבל לא יודע ......ראיתי רמקולים של creative קטנטנים מרובעים ונראים לא משו אבל שמעתי אותם ונגנבתי העוצמה לא הייתה משו אבל האיכות עוטפת אותך!!!! אבל הבאסה.... שדווקא את השם דגם שלהם אני לא זוכר!!!!! אם מישו מבין לפי התיאור אז שיכתוב.... תודה!!!
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר תודה רבה עזרתם מאוד נראה לי נלך על הקריאטיב או על הלוג'יטק תודה בכל מקרה...!!!!
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים בתקציב הזה הכי מומלץ לקחת AL ATP3 .. הכי איכותיים בתקציב, ובמחיר 350 ש"ח כמו שהחבר מלמעלה אמר הם מאוד משתלמים.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים Use the damn "Search" button it will probably lead you to the main conclusion - ALTEC LANSING ATP3 RULZ !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.