פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים חשבתי על הMvix אבל הרבה אומרים שהוא ממש לא שווה....ואני לא כל כך מוצא מה לא שווה בו......כי כל תחליף אחר עולה הרבה הרבה יותר כסף.אז מה כן כדאי?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר שאת זה איך אני עושה? ומה היתרון בעצם של מכשיר כזה שהוא אלחוטי? כאילו זה פועל עם הרשת האלחוטית?כל הפתרונות האחרים עולים ממש הרבה כסף.....אני רוצה משהו עד 2000 שקל ......לא יותר מזה. יש כזה דבר?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אז לך על הדבר הזה...או שתיקח מחשב רגיל שיש לך שאתה לא משתמש פה ותחליף בו כמה רכיבים כמו שאמרתי מקודם.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מה זאת אומרת לא אלחוטי? איך כזה מכשיר יכול להיות אלחוטי? הוא צריך כבל לחשמל, לוידאו, לסאונד...אם ראית מכשיר דומה אלחוטי, אני אשמח לראות...בקשר למכשיר- תראה, המכשיר אמין ביותר, הוא עושה את העבודה שלו מאוד טוב! אם אתה צריך כזה, אתה חושב שהפונקציות שלו יהיו שימושיות לך, אז לך עליו...
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מה זאת אומרת לא אלחוטי? איך כזה מכשיר יכול להיות אלחוטי? הוא צריך כבל לחשמל, לוידאו, לסאונד...אם ראית מכשיר דומה אלחוטי, אני אשמח לראות...בקשר למכשיר- תראה, המכשיר אמין ביותר, הוא עושה את העבודה שלו מאוד טוב! אם אתה צריך כזה, אתה חושב שהפונקציות שלו יהיו שימושיות לך, אז לך עליו...נו באמתהכוונה שאין לו כרטיס רשת אלחוטי או משהו בסיגנוןהוא סה"כ הרדיסק שמחובר לטלויזיהאם אתה רוצה לטעון לו סרטים אתה צריך לנתק אותו מהטלויזיה, לגרור אותו למחשב, לחבר אותו ב-USB למחשב, להעתיק הכל, לנתק, לגרור לטלויזיה, לחבר, להתפללדי מעצבן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.