פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים [ltr] Bitte - nicht so schnell! = Please - not so fast! although the original meaning is apperantly drive slowly, I find the unintended double meaning very amusing. btw, this is real. more info here.[/ltr]
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים חח ראיתי את זה פעם בתוכניותזה איפשהו ביפן/סין לפי מה שאני זוכר (אולי אוסטרליה - לא בטוח)
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים חח ראיתי את זה פעם בתוכניות זה איפשהו ביפן/סין לפי מה שאני זוכר (אולי אוסטרליה - לא בטוח) חחחח אתה עושה צחוק או מה? מה אתה צריך שקלאודיה שיפר תעמוד שם ליד השלט ותצעק, או יה זי גוטה זי גוטה שנאל שנאל שלאפן
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים חחחח אתה עושה צחוק או מה? מה אתה צריך שקלאודיה שיפר תעמוד שם ליד השלט ותצעק, או יה זי גוטה זי גוטה שנאל שנאל שלאפן :lol: מקום מעניין חח
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים חחחח אתה עושה צחוק או מה? מה אתה צריך שקלאודיה שיפר תעמוד שם ליד השלט ותצעק, או יה זי גוטה זי גוטה שנאל שנאל שלאפן לא צריך אבל רוצה
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מכיר את זה... עכשיו, אולי לא פרסמו את זה פה, אבל זה באמת ישן in a tribute to all who say so בכל מקרה, זה יפה ידעת שגונבים להם את השלטים על ימין על שמאל? זה באוסטריה אגב.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אותי זה הצחיק שיש מתחת לשלט הזה תמונה של ילד וילדה חחחזה באוסטריה אגב.כן אתה צודק, אם אני לא טועה כתוב מתחת לתמונה עם הילדים - אוסטריה יאדי יאדי יאדה
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים לא, כתוב:"Bitte - nicht so schnell!" on it. This sign is a German warning for car drivers to drive slowly because of children (under the text there is also a picture of two children).
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים כן אתה צודק, אם אני לא טועה כתוב מתחת לתמונה עם הילדים - אוסטריה יאדי יאדי יאדהנכון, כתוב שם משהו, כנראה מחוז אוסטרי שנקרא ober osterichensheosteriech- זה אוסטריה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.