פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אתמול קניתי מחשב חדש מעבד AMD 3800X2 AM2לוח אם M2N-Eזכרונות TWINMOS 512X2 667ספק ENERMAX LIBERTY 400Wמארז קומפוקס 6A19דיסק קשיח SAMSUNG 160GB SATA2כרטיס מסך SAPPHIRE X1900GTמשחה טרמית MX-1אבל אחרי כמה בעיות שנפתרו הגעתי למצב שכל החלקים כבר במארז מחוברים אבל משום מה הדיסק הקשיח לא עובד .בדקתי את החיבורים ולא עבד. החלפתי בדיסק קשיח אחר אז זה עבד. השאלה אם אין משהו מיוחד שאני צריך לדעת אחרת אני צריך לקחת אותו למעבדה שזה סתם מבאס.ויש לי עוד שאלה בספק נשארו לי שני חוטים לא מחוברים אחד כמו של חוט מאוורר והשני הוא בעל ארבע חורים ויש עליו חץ. מהם עושים ואיפה מחברים אותם.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים האם הדיסק קשיח השני גם הוא SATA 2? תבדוק ש 2 הכבלים מחוברים(אחד מהספק כבל החשמל) ואחד מהלוח האם ה Data ראה תמונה: כמו כן תבדוק שאין על הדיסק קשיח איזהשהו ג'אמפר. בקשר לחוטים שלא מחוברים תבדוק כי ללוח מחובר כל כבלי החשמל שהוא צריך. ד"א הלוח אם תומך עד DDR800 אתה יודע נכון? כי ראיתי שיש לך 667.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר הדיסק הקשיח שהחלפתי לא היה SATAויברתי טוב כמו שבתמונה.ואני יודע שהלוח תומך ב 800 אבל אני כסף לזה
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים הדיסק הקשיח שהחלפתי לא היה SATAויברתי טוב כמו שבתמונה.ואני יודע שהלוח תומך ב 800 אבל אני כסף לזהאז לא חשבת לבדוק עם HD שהוא SATA.... :-Xבדקת את כול החיבורים בלוח אם..?תבדוק תהגדרות בביוס...תנסה כבל אחר...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר איזה חיבורים בלוח אם ? של SATA או כל מיני חיבורי חשמל?בדקתי בביוס הוא לא מזהה אותו.נסיתי כבל אחר לא עבדבהתחלה כאשר נדלק המחשב אז הנורר של ה HDD נדלקת לכמה זמן ואז נכבת
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים איזה חיבורים בלוח אם ? של SATA או כל מיני חיבורי חשמל?של הSATA...ובקיצור יש עליו אחריות תחליף אותו ותראה מה קורה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.