פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים תלוי אם הם משתמשים באותו תדר ובעוצמת השידורניסית לעבוד בשילוב עם המקלדת העכבר והראוטר?
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים לא מדוייק...השידור מקודד כך שגם אם הם עובדים באותם התדרים זה אמור לא להפריע.כמובן שבציוד ברמה נמוכה הכל יכול לקרות
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים לא מדוייק...השידור מקודד כך שגם אם הם עובדים באותם התדרים זה אמור לא להפריע.כמובן שבציוד ברמה נמוכה הכל יכול לקרותאין שום קשר בין המידע שעובר באות והתדר של האות עצמו. אם שתי אותות משודרים באותו תדר, אז הם בהכרח יפריעו אחד לשני.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אין לי ראוטר אבל אני יודע ש99% אצלי לא היה קורה יש לי מקלדת אלחוטית של לוג'יטק ויש דרך לעשות SECURE CONNECTION כך הכל נשלח אך ורק מהמקלדתומתקבל רק למשדר
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים עוד פעם. זה לא עניין של הצפנת מידע. אם שתי אותות משודרים באותו תדר, אז מקלט שאמור לקלוט אותם לא יידע לפענח את האותות שמגיעים מהמשדר השני מן הסתם. אז במקרה הטוב, זה יגרום להפרעות בקליטה של אחד האותו, במקרה הרע, שום דבר לא יעבוד.העניין הוא שלרוב באמת למכשירים האלה יש אפשרות לשנות את התדר, אפילו בקצת (כמו הCHANNEL בנתבים אלחוטיים) כדי למנוע את התופעות הללו.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אצלי המטען של המירס מחרפן את העכברוש האלחוטיאבל המקלדת האלחוטית לא מחרפת את העכברוש (משדרים שונים)תכלס הדברים האלה די רגישים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.