עבור לתוכן

המחשב עושה פול בעיות, איזה חלק אני צריך להחליף כדי שהם יפסקו.

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי עושה פול סרטים, מסכים כחולים, מלא מלא תקיעות סתם אפילו במשחקים ישנים כמו UT99 המחשב יכול סתם להתקע ללא תקנה. רוב הזמן אני צריך לעבור 20-30 מסכים כחולים עד שהמחשב עולה לי, רוב הפעמים זה מראה מסך כחול לשבריר שניה ואז עושה ריסטרט ואני לא מצליח לקרוא מה כתוב שם, משהו עם dump. בפעמים שזה לא עושה ריסטרט וסתם מראה מסך כחול זה אומר שיש בעיה עם ntoskrnl.exe ופעמים אחרות זה אומר שיש בעיה במלא allocation units.

ברגע זה ממש אני מנסה להפעיל את האייסיקיו בפעם החמישית, כל פעם ווינדואס אומר לי שזה generated errors and will be closed by windows.

יש לי ווינדואס 2000, athlon 1700+, 256 mg ram.

איזה חלק במחשב עושה לי את כל הבעיות האלה, או איזה כלים יכולים לגלות מי עושה את הבעיות האלה?

פורסם

אנחנו נביאים? כל חלק חומרתי ולפעמים גם תוכנה יכולה לגרום לזה.

DUMP זה דו"ח שגיאות.

תעלה אותו לפה.

פורסם

זה יכול לנבוע מהמון סיבות שונות... אם המסכים הכחולים מתרחשים עוד לפני עליית הwindows אז סביר שזו בעיית חומרה

בדרך כלל הבעיה הנפוצה ביותר היא בעיה בזיכרון ה RAM , אפשר לבדוק זאת בעזרת התוכנה memtest86 .

תעשה עלייה חיפוש כאן

קודם תפסול את האפשרות הזאת ואחר כך תעבור לאפשרויות האחרות... כמו כן מומלץ לפרמט ולהתקין XP מעודכן עם דריוורים מעודכנים

פורסם

זה יכול לנבוע מהמון סיבות שונות... אם המסכים הכחולים מתרחשים עוד לפני עליית הwindows אז סביר שזו בעיית חומרה

בדרך כלל הבעיה הנפוצה ביותר היא בעיה בזיכרון ה RAM , אפשר לבדוק זאת בעזרת התוכנה memtest86 .

תעשה עלייה חיפוש כאן

קודם תפסול את האפשרות הזאת ואחר כך תעבור לאפשרויות האחרות... כמו כן מומלץ לפרמט ולהתקין XP מעודכן עם דריוורים מעודכנים

לא יותר פשוט להעלות קבצי DUMP ואז נדע בדיוק מה הבעיה?

במקום לשלול אחד אחד?

ולפרמט?? כן זה יעזור. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

איפה נמצאים הדאמפ האלו ואני עכשיו צורב את ה memtest.

יקח לי קצת זמן לענות כי המחשב יתחיל בטח לעשות סרטים שוב.

פורסם
  • מחבר

תוצאות הממטסט הם שיש 64 ארורז, את כולם הוא מצא בטסט 8.

יופי, מה זה אומר?

פורסם

זה אומר שיש לך בעיות בזכרון אלא מה?

אם יש לך כמה סטיקים, תבדוק כל סטיק בנפרד.

פורסם
  • מחבר

יש סטיק אחד, תכלס שאלה טיפשה שאלתי :P.

גם ככה אני התכוונתי להחליף אותו, בכל מקרה, אני רוצה להמשיך את הבדיקה כי אני לא רוצה להחליף זיכרון ושהבעיות לא יעלמו לגמרי. אם אפשר לעבור גם על המעבד, לוח אם, כרטיס גרפי ודיסק קשיח אני אודה מאוד.

פורסם

אנחנו נביאים? כל חלק חומרתי ולפעמים גם תוכנה יכולה לגרום לזה.

DUMP זה דו"ח שגיאות.

תעלה אותו לפה.

לא יותר פשוט להעלות קבצי DUMP ואז נדע בדיוק מה הבעיה?

במקום לשלול אחד אחד?

איפה נמצאים הדאמפ האלו ואני עכשיו צורב את ה memtest.

יקח לי קצת זמן לענות כי המחשב יתחיל בטח לעשות סרטים שוב.

עשה זאת ונוכל להיות לעזר.

לא ניתן לנחש ואין צורך לסרבל דברים.

פורסם

uzibu תשתדל פעם הבאה להוסיף תוכן משלך אחרי 4 ציטוטים :nixweiss:

זה נוגד את חוקי הפורום

הודעות סתמיות וחסרות תוכן (לרבות הודעות המצטטות הודעה אחרת ללא תוספת תוכן) ו/או הודעות המכילות כל סוג של ספאם, לא מקובלות. דאגו לפתוח דיונים ולפרסם הודעות בעלות תוכן ומטרה. אנא הימנעו מפרסום הודעות ללא כל תועלת לדיון. זכרו: מעט הודעות איכותיות עדיפות על הרבה הודעות ספאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים