עבור לתוכן

לוח אם 8KDA3J לא עולה

Featured Replies

פורסם

היי...

ניסיתי לבנות מארז שקוף. כשחיברתי חזרה את כל החלקים המחשב נדלק...מנורת הפעולה עבדה...ואז נהיה שקט והנורה כבתה...ואחריה המחשב

כשהדלקתי אותו שוב כל המאורר של המעבד עבד ובמסך האינדיקציות של לוח האם הופיע FF...יעני מחפש מערכת הפעלה...שז המצב שהוא עובד בו תמיד ישר אחרי כל הבוט... לא משנה כמה איפסתי את הביוס...הוצאתי סוללה, ניתקתי וחיברתי הכל מחדש...הוא נדלק וישר מופיע FF. גם כשהוא פועל בלי חלקים בכלל.

חשוב לציין שכשהלוח נדלק והמאוורים עובדים...אין זרם למקלדת, והנורות של ההארד דיסק ושל הפעולה (הירוקה יעני) לא עובדות...הן עבדו רק בפעם הראשונה, ומאז לא משנה כמה שיחקתי איתן הן לא עובדות. הן בטוח לא נשרפו. וגם כשהן מנותקות הלוח לא עולה

השאלה היא מה קרה...אם יכול להיות שקיצרתי איכשהו את את הלוח, ועכשיו נמחק הביוס או משהו?

זה ממש דחוף...אז תודה מראש!

פורסם

קרא את חוקי הפורום

ושנה את הכותרת ללא ה "דחוף!!"

פורסם
  • מחבר

הכותרת שונתה

זה כנראה לא בסדר לבוא למישהו בטענות על זה שאף אחד לא עזר...כי סה"כ אף אחד לא חייב פה כלום...

אבל זה באמת דחוף...אז אם מישהו יוכל לעזור, אני מאוד אשמח

קניתי לוח חדש... K8NSNXP של GIGABYTE. חיברתי אותו...ושוב אותה תגובה...המאווררים נדלקים, ואין תגובה, לא מסך, לא מקלדת. הלדים על הלוח דולקים והמאווררים איתם. החלפתי כרטיס מסך, אפילו שהוא עובד, וגם איתו לא קורה כלום.

אז כנראה שסתם החלפתי לוח אם (טיפשי בטירוף :bash:).

חשבתי שאולי הבעיה היא בספק. יכול להיות שברייל של ה-4 אין מתח?

פורסם

אולי זה לא בעיה של הלוח!?!

השאלה היא האם אתה בכלל רואה משהו במסך כמו שהוא מריץ בדיקת זיכרון וכאלה לפני הווינדווס?

יכול להיות שהכונן הקשיח שלך לא מחובר טוב.

פורסם

תבדוק שכול הכבלים מחוברים ללוח אם במיוחד ה ATX וה 12V+ תסכל בתמונה

פורסם
  • מחבר
תבדוק שכול הכבלים מחוברים ללוח אם במיוחד ה ATX וה 12V+ תסכל בתמונה

כולם מחוברים

השאלה היא האם אתה בכלל רואה משהו במסך כמו שהוא מריץ בדיקת זיכרון וכאלה לפני הווינדווס?

לא עולה כלום. המסך מהבהב כאילו עוד לא היה בוט. המקלדת לא מקבלת מתח...רק המאווררים ונורות הבקרה על הלוח דולקות

יכול להיות שהכונן הקשיח שלך לא מחובר טוב.

הוא לא מגיע למצב שהוא בודק את ההארדיסק...גם בלי שההארדיסק מחובר הוא מגיב אותו דבר. גם כשניתקתי הכל והפעלתי את הלוח בלי מעבד וזכרונות, הוא הגיב אותו דבר...

אז הבעיה היא לא ברכיבים האלה...וכנראה גם לא בלוח, כי החלפתי לוח והכל קורה אותו דבר...

אז זה בטוח בספק?

כי כבר הוצאתי היום כסף מיותר, ואני לא רוצה להוציא עוד כסף מיותר על ספק שלא באמת דפוק...

ובכל מקרה, תודה על העזרה עד עכשיו

פורסם
  • מחבר

החלפתי ספק ל TT-TR2-420...חיברתי אותו ללוח החדש...ועדיין כלום. אין אור במקלדת, אין תמונה במסך, אבל כל הנורות על לוח האם דולקות, וכל המאווררים עובדים.

זה בטוח לא בעיה בכרטיס מסך. ובטוח לא בזכרונות. ובטוח לא במעבד, כי הלוח מגיב אותו דבר עם מעבד ובלי מעבד.

מה לעזעזאל הבעיה???

שיט! דאבלפוסטינג...טעות בכפתור :nixweiss:

פורסם

החלפתי ספק ל TT-TR2-420...חיברתי אותו ללוח החדש...ועדיין כלום. אין אור במקלדת, אין תמונה במסך, אבל כל הנורות על לוח האם דולקות, וכל המאווררים עובדים.

זה בטוח לא בעיה בכרטיס מסך. ובטוח לא בזכרונות. ובטוח לא במעבד, כי הלוח מגיב אותו דבר עם מעבד ובלי מעבד.

מה לעזעזאל הבעיה???

שיט! דאבלפוסטינג...טעות בכפתור :nixweiss:

הבעיה היא או זכרונות או מעבד או כרטיס מסך.

זה שאתה מוציא את הרכיבים לא אומר כלום!

נגיד ורכיב מסוים פגום, אז עם או בלי הרכיב הנ"ל עדיין תיהיה אותה תגובה.

פורסם

שניה לפני שאתה קופץ למסקנות היתה לי אותה בעיה בלוח של ABIT

מסתבר שבהוצאה של הלוח נפל לי גמפר שהיה אמור להיות על הלוח וזה מה שמנע לי יציאה של מתח לעכבר ,מקלדת וכל היציאות האחוריות...

וגם בדיוק היו לי אותם תופעות שאתה מדבר עליהם..

אין שום סיבה שבגלל זכרונות או כרטיס מסך יקרו תופעות כאלו זה לא הגיוני תחשוב רגע...

פורסם

שניה לפני שאתה קופץ למסקנות היתה לי אותה בעיה בלוח של ABIT

מסתבר שבהוצאה של הלוח נפל לי גמפר שהיה אמור להיות על הלוח וזה מה שמנע לי יציאה של מתח לעכבר ,מקלדת וכל היציאות האחוריות...

וגם בדיוק היו לי אותם תופעות שאתה מדבר עליהם..

אין שום סיבה שבגלל זכרונות או כרטיס מסך יקרו תופעות כאלו זה לא הגיוני תחשוב רגע...

שניה לפני שאתה קופץ למסקנות,

הוא אמר שהמחשב בכלל לא עושה POST, אז איך זה קשור?!

וחוץ מזה שהוא אמר שהוא החליף כבר לוח ואותו הדבר.

פורסם

לפי מה שאני הבנתי הוא דווקא כן הגיע למצב פוסט (לפחות עפ"י ההודעה הראשונה שלו- שהמחשב חיפש מערכת הפעלה)

פורסם
  • מחבר
לפי מה שאני הבנתי הוא דווקא כן הגיע למצב פוסט (לפחות עפ"י ההודעה הראשונה שלו- שהמחשב חיפש מערכת הפעלה)

הוא כתב FF על הלוח..יעני מחפש מערכת הפעלה...אבל בלי לעשות את כל הפוסט...

הבעיה היא או זכרונות או מעבד או כרטיס מסך.
.

יצאתי שוסיט מת! יצאתי שוקיסט מת! נהדר

הבשורה הטובה היא שעכשיו יש לי לוח וספק חדשים...כל מה שצריך זה מעבד, ויש לךי מחחשב חדש ונהדר...

הבשורה הרעה היא ששילמתי עליהם המון כסף מיותר...ולמה? :screwy:

כי הבעיה הייתה באמת בזכרונות...אחד הסטיקים לא מגיב!!!!!!!! :bash:

לעזעזאל...משכורת צבאית זה עסק כ"כ עדין... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים