עבור לתוכן

בעיה בהתקנת הווינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, וניסיתי להתקין בו וינדווס XP, התחלתי להתקין את הווינדוס (מדובר בעותק מקורי של XP HOME EDITION של חבר, לא שלי! עותק די ישן מהראשונים שיצאו... אבל מה זה משנה?!)..... אולם אז הסתבר לי שאין לי CD KEY ... אז ניסתי איזה 10 CD KEY שלקחתי מהאינטרנט (לגירסה שלי כמובן..) ושום דבר לא היה טוב, אני חושב אולי שיש בעיה בCD או משהו. בכל מקרה לא הצלחתי להמשיך בהתקנה!!!

בקיצור הבנתי שאני לא אוכל להתקין את זה!! אז מה שעשיתי לקחתי מחבר אחר XP PRO (צרוב) אבל להפתעתי הרבה אני לא יכול להתקין גם אותו, מכיוון שהמחשב מבקש את הווינדוס השני (הראשון... יותר נכון)....

מה שקורה נוצר מצב שבו אני מפעיל את המחשב, עולה לי ווינדוס XP HOME EDITION ומבקש להמשיך בהתקנה עד שהוא נתקע בCD KEY!!

וכול פעם שאני מדליק מחדש קורה אותו דבר!!

ניסיתי להפעיל את המחשב עם ה-XP PRO אבל המחשב בעצם מבקש את הדיסק הראשון בשביל להמשיך בהתקנה.... הוא בעצם רושם שחסרים לו כמה קבצים ואז הוא עושה RESTART ..... ועוד פעם את כל הפרוצדורה שהסברתי קודם!!!

אני די תקוע!! אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר!!!

תודה לכולם!

פורסם

אתה צריך לעשות בוט מהדיסק של XP PRO ואז לפרמט את הקשיח וזהו...

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לעשות בוט מהדיסק של XP PRO ואז לפרמט את הקשיח וזהו...

אחי אתה יכול להסביר קצת יותר בבקשה...?

בוט מהדיסק?? מה זה אמר...? ואיך לעשות את זה..??

תודה.

פורסם

גש לביוס, תשנה את הסדר של הבוט לכך שהכוננים האופטים יהיו במקום הראשון, ואז תכניס את הדיסק של XP PRO ואחר כך בפעם הבאה שתפעיל את המחשב הוא ישאל אותך אם אתה רוצה לעשות לעלות את התוכן של הדיסק תלחץ על מקש כל שהוא, תלחץ על מקש כל שהוא, ואז ההתקנה של XP PRO תעלה, שמה אתה מפרמט את הכונן שלך ואז אתה מתקין את XP PRO בלי בעיות.

יש עוד שאלות?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על עזרתך, ומצטער מאוד על בורותי בנושא....

אבל איך אני בידיוק משנה את הסדר של הכוננים האופטיים?

פורסם

אבל איך אני בידיוק משנה את הסדר של הכוננים האופטיים?

אתה לא משנה את הסדר של הכוננים האופטיים, אתה משנה את הסדר של הבוט!!

יש לך כמה אפשרויות של בוט כמו: פלופי, CD או DVD, דיסק קשיח, כונני USB לפעמים...

בקיצור אתה צריך להכנס לביוס ולהגדיר בקטגורית boot priority שהכוננים האופטים שלך (CD ו-DVD) יהיו במקום הראשון.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לזה ....

ורשום כך:

First boot device: CDROM

ככה זה צריך להיות לא??

וזה עדיין לא עובד :-[

פורסם

נכנסתי לזה ....

ורשום כך:

First boot device: CDROM

ככה זה צריך להיות לא??

וזה עדיין לא עובד :-[

אם זה לא עובד אז הדיסק הוא לא מאפשר את זה.... תבדוק על מחשב אחר, אם זה עדיין ככה אז הדיסק לא בוטאיבל (מסוגל לעשות בוט), אם זה עובד במחשב האחר, אז יש משהו שפיספסנו במחשב שלך.

פורסם

למה אתם עונים לו?

הדיון הזה עובר על חוקי הפורום

אל תמשיכו להגיב!

Warez, Hacking, Cracks, והורדות לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה.

פורסם
  • מחבר

אחי הדיסק בסדר גמור.... בדקתי הבעיה היא במחשב...! מה לעשות?

פורסם

נוספה לך אזהרה על ווארז. זו אזהרה 1 מתוך 3.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים