עבור לתוכן

טמפרטורה גבוהה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אז לפני שלושה ימים החלטתי להוציא את ההיטסינק של המאבד (INTEL P4 2.8GHZ) ולנקות אותו מכל האבק והלכלוך. לאחר שניקיתי אותו גם משכבת החומר התרמי הישנה, הרכבתי אותו בחזרה (ללא חומר תרמי חדש). כצפוי הטפרטורה של המאבד עלתה מאוד ונעה בין 59 ו-70 ורק עם דפדפן האינטרנט פתוח בלי תוכנות או משחקים אחרים. היום קניתי משחה תרמי של חברת EVERCOOL מסוג STC-01 (לצערי לא מצאתי משחה של ARACTIC SILVER). לאחר שלושה ניסויים (שמתי שכבה דקה ולא ממש השתפר... אחר כך שמתי שכבה קצת יותר עווה.. ואחר כך שמתי משחה גם על ההיטסינק עצמו) הצלחתי להגיע לטמפרטורה של 46 - 48 במצב מנוחה וכ-49 - 54 עם משחק כבד פועל. אז השאלה שלי היא האם הטמפרטורה הזאת גבוהה בהנחה שבימי קיץ אלה טמפרטורת החדר מאוד גבוהה? והאם המשחה צריך כמה ימים כדי שהוא יגיע לתוצאות המקסימליות? ועוד שאלה, למה המאבד עדיין עושה קולת של צפצוף כזה לפעמים במיוחד כשאני גולש בדבדפן?

הערה: עקבתי אחרי המדריך של HWZONE למריחת המשחה. ;D

הערה 2: המארז שלי פתוח. אולי בגלל זה אני שומע את הצפצופים של המאבד...

תודה לעונים.

פורסם

הטמפרטורות סבירות אם כי קצת גבוהות

הציפצופים יכולים להיות אזהרה על טמפרטורת מעבד גבוהה תבדוק בביוס אם האופציה הזו מופעלת ואם כן תבדוק בכמה מעלות היא מופעלת

ואם זה אכן כך יתכן ומשהו לא בסדר אולי לא הרכבת טוב את ההיטסינק

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שההיטסינק מורכב בצורה נכונה. הצפצופים לא נשמעים כמו אזהרה... והאם אתה יודע אם המשחה לוקח זמן כדי לעבוד יותר טוב?

פורסם

אני בטוח שההיטסינק מורכב בצורה נכונה. הצפצופים לא נשמעים כמו אזהרה... והאם אתה יודע אם המשחה לוקח זמן כדי לעבוד יותר טוב?

כן לוקח לה מספר ימי עבודה עד שמתקבלות תוצאות מטביות

הצפצופים אמורים להיות ציפצופים מהPC SPEAKER נשמע כמו BIP כמו זה שבזמן ההדלקה של המחשב ולא מעבר

פורסם
  • מחבר

כן לוקח לה מספר ימי עבודה עד שמתקבלות תוצאות מטביות

הצפצופים אמורים להיות ציפצופים מהPC SPEAKER נשמע כמו BIP כמו זה שבזמן ההדלקה של המחשב ולא מעבר

כן אני יודע במה מדובר, אבל זה לא זה. זה צפצוף שנמע כמו זרם חשמלי כזה אבל הוא מאוד מאוד נמוך. צריך להקריב את האוזן כדי לשמוע. וזה היה נשמע כמה פעמים בעבר. אני מקווה שהטמפרטורה תרד עוד, כי אין לי כבר כוח לכאב ראש הזה :-\ תודה על התשובה

פורסם

כן אני יודע במה מדובר, אבל זה לא זה. זה צפצוף שנמע כמו זרם חשמלי כזה אבל הוא מאוד מאוד נמוך. צריך להקריב את האוזן כדי לשמוע. וזה היה נשמע כמה פעמים בעבר. אני מקווה שהטמפרטורה תרד עוד, כי אין לי כבר כוח לכאב ראש הזה :-\ תודה על התשובה

טוב אם זככה אז זה באמת לא זה...

אולי מה שאתה שומע זה המחט של ההרדיסק כאשר הוא קורא?

או אולי החיבור של החשמל רופף וזה משמיע רעש של זרם חשמלי תנסה להדק את החיבורים...

אולי זה רעש של הפרעה שיוצא מהרמקולים תנסה לכבות אותם ולראות אם עדיין קיים...

ואולי זה סתם רעש לא בעל משמעות....

:s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים