עבור לתוכן

קירור AVC?

Featured Replies

פורסם

כפי שחלקכם יודעים - ביקשתי זכרונות מאשקין וקיבלתי CEON. המוכר טוען כי המחיר הוא הפרש של בסביבות 80 שקל, כלומר לא משמעותי כל כך (לא משמעותי - מצד אחד עדיף מאשקין, מצד שני אם אני אבקש החזר זה לא יהיה לי כדאי כל כך)...

הצעתי לו פיתרון אחר: שייתן לי מחיר טוב על קירור למעבד, אני מבחינתי אקנה קירור פסיבי לזכרונות במקום אחר (כי אין להם), ונסגור עניין.

1. האם קירור פסיבי לזכרונות (Copper של TT) יכול לתת לי ביצועים יותר טובים ממה שהיו יכולים להיות לי עם המאשקין? כי הזכרונות פועלים כרגע מצויין ב-840 (הם זכרונות 800), ועם קירור אני בטח אצליח לדחוף עוד. השאלה אם זה ביצועים מספיק טובים כדי לוותר על המאשקין.

2. הוא הציע לי קירור גז (big typhoon ו-ninja זה קירור גז?) של חברה בשם AVC, מדגם Z9E741T (שלוש HEAT PIPES), שעולה לטענתו 275 ש"ח והוא מוכן למכור לי ב-100 ש"ח, שזה כולל את הזיכוי על הקירור סטוק של אינטל (בשום חנות אחרת אני לא אקבל על זה זיכוי). אני לא בקיא בקירור ומחירים. האם זו הצעה טובה?

תודה רבה!

• תגובות 30
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כפי שחלקכם יודעים - ביקשתי זכרונות מאשקין וקיבלתי CEON. המוכר טוען כי המחיר הוא הפרש של בסביבות 80 שקל, כלומר לא משמעותי כל כך (לא משמעותי - מצד אחד עדיף מאשקין, מצד שני אם אני אבקש החזר זה לא יהיה לי כדאי כל כך)...

הצעתי לו פיתרון אחר: שייתן לי מחיר טוב על קירור למעבד, אני מבחינתי אקנה קירור פסיבי לזכרונות במקום אחר (כי אין להם), ונסגור עניין.

1. האם קירור פסיבי לזכרונות (Copper של TT) יכול לתת לי ביצועים יותר טובים ממה שהיו יכולים להיות לי עם המאשקין? כי הזכרונות פועלים כרגע מצויין ב-840 (הם זכרונות 800), ועם קירור אני בטח אצליח לדחוף עוד. השאלה אם זה ביצועים מספיק טובים כדי לוותר על המאשקין.

2. הוא הציע לי קירור גז (big typhoon ו-ninja זה קירור גז?) של חברה בשם AVC, מדגם Z9E741T (שלוש HEAT PIPES), שעולה לטענתו 275 ש"ח והוא מוכן למכור לי ב-100 ש"ח, שזה כולל את הזיכוי על הקירור סטוק של אינטל (בשום חנות אחרת אני לא אקבל על זה זיכוי). אני לא בקיא בקירור ומחירים. האם זו הצעה טובה?

תודה רבה!

קירור גז הציעו לך אה....?

בושה וחרפה כל החנויות בארץ,תת רמה.

פורסם

זכרונות ג'נרים עם קירור לא יספקו את הביצועים של זכרונות איכותיים כי הם ג'נרים, קירור לא ישנה את העובדה שמדובר בשבבים נחותים.

ולא, גופי קירור נחשבים ל"קירור אוויר", "קירור גז" הוא קירור מבוסס מחזוריות דחיסה, בקירור זה גז עובר למצב צבירה נוזלי.

פורסם

כנראה הוא קורא להיט פייפס קירור גז. :s07:

פורסם
  • מחבר

תראו, גם אני לא מרוצה ממה שקרה, אבל הם היו בסדר. ת'כלס הם מוכנים לקחת את הזכרונות חזרה ולתת לי זיכוי.

אבל הזכרונות עושים את העבודה ועברו בנצ'ים ב-840 ועשו זאת בהצלחה. אני מפספס משהו? איך זכרונות של חברה ידועה ייתנו לי ביצועים יותר טובים אם בכל מקרה אני מעוניין לעבוד רק על 840 (או 880 עם קירור)? כלומר, מה ההבדל אם התזמונים הם אותם תזמונים והם פועלים כמו שצריך?

בכל מקרה:

הציעו לי את הקירור הזה: Z9E741T AVC. עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי כלום על הדגם הזה, חוץ מהעובדה שיש לו 3 היטפייפס ושיש לו מאוורר של 2200 פלוס 10%. השאלה היא כמה צריך לעלות קירור כזה בארץ, והשאלה השנייה היא האם הוא שווה משהו. כלומר, האם ב-100 ש"ח זה מחיר טוב מספיק לקירור הזה, ומה בנוגע לביצועים שלו (נינג'ה עולה למשל 275 ש"ח ואם אני לא טועה יש לו 6 היטפייפס. השאלה אם 100 ש"ח עבור 3 זה מחיר טוב... וכמה טוב).

אני לא רוצה להתחיל עכשיו להחזיר זכרונות, להזמין חדשים ולהסתבך עם כל העניין הזה. השאלות הן:

1. כמה משמעותי ההבדל בין הזכרונות? (אם זה קשור להתחממות אז אני אקנה קירור, וגם יש לי אחריות. אם זה קשור לביצועים אחרים אז האירו את תשומת ליבי)

2. מה לגבי הקירור הזה? (כי אני בכל מקרה מחפש קירור, והם מוכנים לתת לי זיכוי על האינטל, אז אני בכל מקרה אקנה אותו, אלא אם תגידו אחרת).

פורסם

תראו, גם אני לא מרוצה ממה שקרה, אבל הם היו בסדר. ת'כלס הם מוכנים לקחת את הזכרונות חזרה ולתת לי זיכוי.

אבל הזכרונות עושים את העבודה ועברו בנצ'ים ב-840 ועשו זאת בהצלחה. אני מפספס משהו? איך זכרונות של חברה ידועה ייתנו לי ביצועים יותר טובים אם בכל מקרה אני מעוניין לעבוד רק על 840 (או 880 עם קירור)? כלומר, מה ההבדל אם התזמונים הם אותם תזמונים והם פועלים כמו שצריך?

בכל מקרה:

הציעו לי את הקירור הזה: Z9E741T AVC. עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי כלום על הדגם הזה, חוץ מהעובדה שיש לו 3 היטפייפס ושיש לו מאוורר של 2200 פלוס 10%. השאלה היא כמה צריך לעלות קירור כזה בארץ, והשאלה השנייה היא האם הוא שווה משהו. כלומר, האם ב-100 ש"ח זה מחיר טוב מספיק לקירור הזה, ומה בנוגע לביצועים שלו (נינג'ה עולה למשל 275 ש"ח ואם אני לא טועה יש לו 6 היטפייפס. השאלה אם 100 ש"ח עבור 3 זה מחיר טוב... וכמה טוב).

אני לא רוצה להתחיל עכשיו להחזיר זכרונות, להזמין חדשים ולהסתבך עם כל העניין הזה. השאלות הן:

1. כמה משמעותי ההבדל בין הזכרונות? (אם זה קשור להתחממות אז אני אקנה קירור, וגם יש לי אחריות. אם זה קשור לביצועים אחרים אז האירו את תשומת ליבי)

2. מה לגבי הקירור הזה? (כי אני בכל מקרה מחפש קירור, והם מוכנים לתת לי זיכוי על האינטל, אז אני בכל מקרה אקנה אותו, אלא אם תגידו אחרת).

קירור פסיבי לא יתן לך ביצועים אשר משתווים לשבבים איכותיים (למשל כמו של זכרונות הMushkin), ומעבר לכך יש הבדל ענק בכל הנוגע לביצועי הזכרונות.

קירורים ג'נרים יכולים לעלות עשרות שקלים, לא משנה איך הם מורכבים.

פורסם

טוב, אני אשתדל לעשות את זה בעדינות.....

מה אתה לא מבין!?!?! הוא מנסה למכור לך זבל!!

תחזיר את הזיכרונות, תבקש עליהם החזר מלא, ותיקנה זיכרונות אחרים במקום נורמלי, וגם קירור למעבד במקום נורמלי.

פורסם
  • מחבר

אוקי, עכשיו הבנתי :)

העניין הוא - עד כמה זה זבל?

אני לא מנסה סתם להתעקש - פשוט לצרכים שלי אולי זה מספיק. קירור למעבד ב-100ש"ח זה לא רע. אני צריך להוריד את הטמפרטורות ב-10 מעלות מהסטוק. האם זה יצליח במשימה?

פורסם

אתה ביקשת X, קיבלת Y.

כשX = איכות, וY = זבל ג'נרי.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לקירור :)

לגבי הזכרונות - קלטתי אתכם. אני אבקש בחזרה את הכסף ואקנה משהו אחר...

G.Skill עולים בנועה גם 1,300 (כמו מאשקין בפנדה). מה כדאי?

לגבי הקירור - אני מעדיף לקנות מאיפה שקניתי (שבסך הכל הם בסדר. הם מוכנים להחזיר או להחליף למשהו אחר שיש להם. פשוט הייתה טעות.), כי ככה אני מקבל זיכוי על הקירור של אינטל, וגם הם יתקינו לי את זה ככה שאני לא אצטרך להסתבך יותר מדי. אבל הם מתעסקים רק עם AVC. אני מתאר לעצמי שאני יכול להשיג את הקירור הזה ב-150ש"ח אצלם. האם זה מחיר טוב לקירור הזה?

פורסם

הממ.. למה יש לי תחושה שקנית מאייבורי..?

בכל מקרה, G.skill זו חברה מעולה.

לגבי הקירור - גם לי הם הציעו אותה - רק חבל שבשעת מאמץ הקירור הנ"ל מגיע ל-64DBA.

שזה אומר - מרעיש פי 4 מ-BigTyphoon. פשוט זוועה.

אני הזמנתי ZALMAN, הוא אומנם לא המקרר הכי טוב, אבל לפחות הוא שקט.

כך שאני ממליץ לך בקירור - על BIGTYPHOON\ZALMAN.

ובזיכרונות-G.skill.

פורסם
  • מחבר

למה יש לך תחושה? המממ, לא יודע :P

תראו, הם היו בסדר גמור מבחינת השירות ונתנו לי אחלה מחיר. פשוט כנראה צריך לפקוח עליהם עיניים טוב טוב כי הם חברה שמספקת לציבור הרחב אז הם מרשים לעצמם לפעמים לשים חרא חלקים. אבל הנה, עליתי על זה ואני מתקן את זה. ת'כלס הם מוכנים להחליף או להחזיר כסף.

אני אקנה G.Skill

4-4-4-12 = 1,390

5-5-5-15 = 1,260

שווה את ההפרש? (יש לי קונרו. אמרו לי שבקונרו התזמונים זניחים).

לגבי הקירור - הרעש זה ממש לא פונקציה בשבילי. אני מעדיף מחיר טוב ושירעיש את כל השכונה. כמה טמפרטורות הוא הוריד לך לעומת הסטוק?

ואם אני אקנה משהו אחר אז NINJA כי לפי מה שהבנתי הוא יותר טוב באיזו מעלה או שתיים מה-BT, ולא אכפת לי שהוא יותר מרעיש.

פורסם

זה כל הקטע, אתה ממש לא חייב להתפשר על רעש.

קח את ה-BT, מבחנים מראים שהוא הכי שקט(16DBA במנוחה, 27.5DBA במאמץ).

וגם מקרר מעולה.

אם תרצה אני יביא לך לינק, לדעתי BT זו השקעה מצוינת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים