עבור לתוכן

אבנית במע' קירור מים

Featured Replies

פורסם

עשיתי טיפול למחשב וגיליתי שיש לי קצת אבנית על צינורות ופיטינגים (היה גם גוש קטן בתוך המיכל במקום מאוד מוזר).

איך ממים מזוקקים הגיעה אבנית זה אני לא מנין (אלא אם כן אוטו דיפו מוכרים מיי ברז כמים מזוקקים...).

איך אני מנקה את זה עכשיו? יש דרך כימיקלית (טבליות, אבקה, נוזל) לשטיפת המערכת או משהו אחר?

תודה

פורסם

מלח לימון יעשה את העבודה

פורסם

בהחלט, מלח לימון :xyxthumbs:

פורסם

שאני אשפשף??

קח סילית בנג

פורסם

בגלל זה לא משתמשים במים מזוקקים...משתמשים במי ראדיטורים

תבדוק שלא נגרם נזק למשאבה ולבלוקים

פורסם

כמה זמן יש לך את המערכת?

אני לא בטוח שזה אבנית. אם יש לך מים מזוקקים לא נראה לי שיכולה להיות אבנית. אולי זה חומרים שהמים "קיבלו" מהמתכות השונות במערכת שלך.

כל המערכת שלך היא מנחושת או שיש גם אלומיניום?

או שזה בקטריות. רצוי באמת להשתמש במים מזוקקים + מים ירוקים של רכב כי הם מונעים אורניזמים חיים במים.

זה מה שאני יודע, אולי חכמים ממני יתקנו אותי.

פורסם

האמת שאריק צודק

לא אמורה להיות אבנית במים מזוקקים אבל זה בהחלט אפשרי שנוצר גילוון בין שני סוגי מתכות במערכת

תמונה של המשקעים שנשארו יכולה לעזור בקביעה

פורסם

אני מאמין שזה קורוזיה. לא גילוון. ;)

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים,

זה ציפוי לבן פריך כזה שמתפורר בקלות כשהוא יבש (אני מדבר על הצנרת, מפיטינגים הייתי צריך לגרד את זה בעדינות כדי להוריד את זה).

מערכת עבדה קרוב לחצי שנה נונ-סטופ אחרי טיפול קודם שלא נעשה על ידי.

בנוגע לחומרים, אם אני לא טועה, reserator עשוי מאלומיניום (מיכל היה נקי יחסית) ובלוקים של swiftech מנחושת.

פורסם

אני מאמין שזה קורוזיה. לא גילוון. ;)

קורוזיה שנוצרת כתוצאה מהפעלה של המערכת עם שני סוגי מתכות שיחד יוצרות זוג גילווני
פורסם

בנוגע לחומרים, אם אני לא טועה, reserator עשוי מאלומיניום (מיכל היה נקי יחסית) ובלוקים של swiftech מנחושת.

אכן, זוג מגולוון

שטוף היטב את המערכת עם חומץ או מלח לימון כמו שציינו מקודם, ותשתמש להבא במים ירוקים לרכב או כל נוזל שמכיל חומר אנטי-בקטריאלי

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים