עבור לתוכן

OC לE6300

Featured Replies

פורסם

שלום חברים קניתי לפני שבוע את הקונרו 6300 המהירות המקורית שלו היא 1.87 GHZ

הבנתי שלא לעשות למעבד הזה OC זה יהיה פשע ואתמול ראיתי את המדיך לOC בעברית של ליונטוורק

זו היא הפעם הראשונה שאני עושה OC ולכן אני רוצא להתיעץ איתכם.

את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין

<---------------------

ניכנסתי לBIOS ושם יש אפשרות שנכראת EASY OC ואפשר לעשות OC לפי אחוזים בחרתי את האפשרות של 5% ועכשיו המעבד עובד במהירות של 1.93

אני עובד עם מאורר סטוק של אינטל ורציתי לשאול אם אפשר להעלות עוד קצת בלי לפחד נומר ל10%

פורסם

מבחינת המעבד אתה יכול לעשות אובר קלוקינג של 10% ואפילו יותר מזה(הרבה יותר)אבל לא נראה לי שהזיכרונות יתנו לך.

פורסם

אתה יכול להמשיך עד 20 -25% בערך ואז הזיכרונות יתחילו להגביל אותך

עם זכרונות 800 אפשר להגיע ל40% ויותר

פורסם

ben_amitai, כל מה שעשית בBIOS זה ללכת לEASY OVERCLOCK ושינית ל5 אחוז? או ששינית עוד משהו? כי כשאני משנה, אז השינויים לא נשמרים(למרות שאני עושה EXIT AND SAVE CHANGES)

פורסם
  • מחבר

ben_amitai, כל מה שעשית בBIOS זה ללכת לEASY OVERCLOCK ושינית ל5 אחוז? או ששינית עוד משהו? כי כשאני משנה, אז השינויים לא נשמרים(למרות שאני עושה EXIT AND SAVE CHANGES)

אני חושב ששינתי שם עוד משהו שהיה על DFOULTE, לא זוכר

שמעו חברה אתם בטוחים שאני יכול עוד להעלות ל20%? כי אני ממש מפחד שיכרה משהו המחשב חדש ההורם שלי יהרגו אותי אם יקרה לו משהו

כשאני בודק מBIOS הטמפ' על 50+- ויש רעש חזק מאוד מהמאוררים זה אומר שזה כאילו טמפ' מקס???

פורסם

ממה אתה מפחד בדיוק? הלוח והמעבד יעצרו אותך עוד הרבה מאווווווווווד לפני שאפילו תתקרב לרגע שאתה הולך לשרוף משהו, אלא אם תעלה מתח לרמה מטורפת ומוגזמת מראש

פורסם
  • מחבר

העלתי את האחוזים ל15 ועכשיו המעבד עובד במהירות 2.1 GHZ

יש עוד משהו שאני צריך לעשות חוץ מלהעלות אחוזים כי זה ניראה לי פשוט מדי

עריכה:

העלתי ל20% אבל אז התוכנה אומרת לי שזה ירד ל1.87 כנ''ל גם ב25%

אני בודק את המהירות בBurninTest יכול להיות שזה התוכנה ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים