עבור לתוכן

הגדלת פונטים במסך LCD 37

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי בסלון מסך 37 אל-סי-די חדש

רציתי לדעת אם יש דרך להגדיל את הפונטים והאייקונים

כך שלא תהיה בעיה לראות אותם על המסך

המסך מחובר ב-dvi

ועוד שאלה קטנה

האם ניתן להכיל את ההגדרות רק על אחד המסכים

כלומר להמשיך לראות על ה 17 רגיל וב-37 גדול יותר!

פורסם

דבר ראשון: תלחץ בשולחן עבודה: לחצן ימני, אחר כך: מאפיינים, אחר כך: לשונית: מראה...

דבר שני יש לך כמה תוכנות לעיצוב רקע כדי לשחק עם כל העסק...

בהצלחה עם המסך החדש...

ותבדוק רגע בפרטי השארתי לך הודעה...

פורסם

בעזרת Power Strip זה אפשרי.

בנוסף, אם בא לך אתה יכול להפוך את המחשב שלך לHTPC שזה אחד הדברים המגניבים והמועילים ביותר לצרכי בידור.

רק תשיג Windows Media Center או כל מערכת הפעלה HTPC שבא לך, תרכוש את הPVR150 ב600 שקל וצורב DVD וכונן קשיח גדול אם כבר אין לך, ויש לך HTPC שיכול לשמש גם כממיר סטייל יס מקס רק יותר יעיל, DVD מקליט ומחשב לכל צרכיך.

אחד הדברים הנחמדים בבוקר שבת זה לקום, לפתוח את הטלוויזיה, לבדוק אימייל, לראות את הסרט שהמכשיר הקליט אתמול באופן אוטומטי, לשחק קצת Far Cry על מסך ענק ואז ללכת לשירותים באמצע הסידרה האהובה עליך בטלוויזיה בלי לדאוג, כי הHTPC מקליט לך אותה ככה שתוכל לעצור ולהמשיך את השידור מתי שתרצה.

עם HTPC אתה לא צריך נגן DVD נפרד, לא צריך שום יס מקס בשביל אפשרויות TiVo, ויש לך את כל אפשרויות הבידור הדיגיטליות במכשיר אחד שעושה את הפעולות הללו יותר טוב מכל אלטרנטיבה אחרת. (מלבד סאונד, אי אפשר להחליף רסיבר טוב במחשב).

פורסם
  • מחבר

בנוסף, אם בא לך אתה יכול להפוך את המחשב שלך לHTPC שזה אחד הדברים המגניבים והמועילים ביותר לצרכי בידור.

רק תשיג Windows Media Center או כל מערכת הפעלה HTPC שבא לך, תרכוש את הPVR150 ב600 שקל וצורב DVD וכונן קשיח גדול אם כבר אין לך, ויש לך HTPC שיכול לשמש גם כממיר סטייל יס מקס רק יותר יעיל, DVD מקליט ומחשב לכל צרכיך.

אחד הדברים הנחמדים בבוקר שבת זה לקום, לפתוח את הטלוויזיה, לבדוק אימייל, לראות את הסרט שהמכשיר הקליט אתמול באופן אוטומטי, לשחק קצת Far Cry על מסך ענק ואז ללכת לשירותים באמצע הסידרה האהובה עליך בטלוויזיה בלי לדאוג, כי הHTPC מקליט לך אותה ככה שתוכל לעצור ולהמשיך את השידור מתי שתרצה.

עם HTPC אתה לא צריך נגן DVD נפרד, לא צריך שום יס מקס בשביל אפשרויות TiVo, ויש לך את כל אפשרויות הבידור הדיגיטליות במכשיר אחד שעושה את הפעולות הללו יותר טוב מכל אלטרנטיבה אחרת. (מלבד סאונד, אי אפשר להחליף רסיבר טוב במחשב).

בהחלט נשמע מעניין!!!

כיום המחשב שלי נמצע בסלון 4-5 מטר מה LCD

הוא מחובר ב DVI + סאונד למערכת קולנוע

יש לי במחשב 250 גיגה 170 גיגה פנוי!

תגיד ה PVR בא עם שלט?

הבעיה העיקרית שלי היום למונעת ממני לעבוד על ה LCD היא בעית הפונטים והמקלדת האלחוטית והעכבר של מיקוסופט

שלא תמיד עובד מהשולחן בסלון!

תן לי עוד קצת פרטים!

פורסם

הלווו חבר בדוק בפרטי!

פורסם
  • מחבר

יש לך לינק לתוכנה?

פורסם

יש לך לינק לתוכנה?

תבדוק בפרטי אני אפרט לך עליה...

פורסם

יופי לכם.

pink panther, נוספה לך אזהרה על ווארז. זו אזהרה 3 מתוך 3. אתה במיוט לחודש.

swg, נוספה לך אזהרה על ווארז. זו אזהרה 1 מתוך 3. אתה בדרך הנכונה להצטרף לחברך כאן.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים