פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים 1)האם כדאי לקנות קירור מים או שאולי כדאי נינג'ה או משהו אחר ??(תקציב עד 300 שקל) וגם מה ההבדל בין קירור מים לקירור רגיל של מאווררים?2) האם כדאי לקנות קירור גם לזיכרונות ולדיסק הקשיח ?? ואם כן מה כדאי לקנות ??
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר כנראה שלאועוד משהו אני קונה את GIGABYTE 3D AURORA שבא עם 3 מאווררים, צריך אותם או שלהוריד אותם ולהשתמש רק בNINGA
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אם אתה לא עושה OC אתה לא צריך שום קירור נוסף מלבד הקירור המקורי של המעבד, במיוחד במארז שכזה.כמובן שגם אין צורך בקירור לזכרונות ולHD מאותן סיבות באופן כללי.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מחבר ואם אני רוצה להחליף את ה3 מאוורים שאני מקבל בNINJA זה שווה מבחינת שקט/הורדת טמפ' ?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אתה "קורא" את הקירור של המארז לא נכון.האיוורור של המארז, על אף שהוא מקרר את המעבד, הוא לא מיועד למעבד בלבד, אלא לקירור כל החלקים במארז כמובן, לכן אין היגיון בהחלפת מאווררים אלו במאוורר שמיועד למעבד בלבד.בנוסף, אין צורך בקירור אויר מעולה כמו הנינג'ה למע' שלא הולכת לעבור OC, כלומר, ללא OC, אין לך מה לדאוג לטמפ'.אם רעש במארז מדאיג אותך, תוכל להוריד מאוורר אחד או לעשות מוד שיקטין את מהירות הסיבוב שלהם.
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מחבר יש מאווררים שאפשר לקנות אותם שהם יותר שקטים מהמאווררים שבאים עם המארז ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.