עבור לתוכן

בידוד רעשים בCX300

Featured Replies

פורסם

שלום!

לפני כשבוע הלכתי לחנות בדיזינגוף סנטר והקשבתי לCX300. הצליל לדעתי היה מעולה, לפחות באותה איכות כמו הPX100 ואף יותר.

לצערי, לא היה לי הרבה זמן להתרשם.. ולכן בדקתי את האזניות רק עם זוג אטמים אחד (מקבלים שלושה זוגות, גדול בינוני וקטן).

בידוד הרעשים ממנו התרשמתי לא היה מי יודע מה.. הצלחתי לשמוע בקלות רעשים מבחוץ, גם כשהיה סאונד וגם כשהפסקתי אותו.

השאלה שלי, היא האם בידוד הרעשים הגרוע היה תוצאה אולי של אטם שלא התאים בדיוק לאוזן, ואז בשימוש באטם אחר האוזניות מספקות בידוד רעשים טוב,

או שפשוט האוזניות האלה לא מבודדות רעש בצורה טובה.

אודה לתשובות מאנשים שמשתמשים באוזניות אלה.

פורסם

אישית אני מתכנן לקנות אותם גם.

ולפי הביקורות שקראתי הם מבודדות מאוד את הרעשים מבחוץ.

כנראה שלא שמתה אותם כמו שצריך אוו שלא הישתמשתה בגומי שמתאים לך.

פורסם

לא תמיד שמים את האזניות בצורה אטימה תוך שניה, צריך לסדר אותן איזה 5-10 שניות שתהיה אטימה מוחלטת.

אם החורים של האזניים שלך גדולים אז לא תקבל אטימה עם הגודל הקטן או הבינוי.

אני מקבל אטימה טובה (לא יודע למה אבל עם האוזן הימנית אטימה פחות טובה)

פורסם
  • מחבר

לא תמיד שמים את האזניות בצורה אטימה תוך שניה, צריך לסדר אותן איזה 5-10 שניות שתהיה אטימה מוחלטת.

אם החורים של האזניים שלך גדולים אז לא תקבל אטימה עם הגודל הקטן או הבינוי.

אני מקבל אטימה טובה (לא יודע למה אבל עם האוזן הימנית אטימה פחות טובה)

אתה יכול לתת דוגמאות לכמה האטימה יעילה?

לדוגמא, אם אתה נוסע באוטובוס מלא.... האם אתה שומע את הצעקות והדיבורים של האנשים?

פורסם

אם אתה יושב באוטובוס אתה לא שומע את האנשים שמדברים איתך. כמובן זה תלוי בעוצמה של הווליום.

לדוגמא ב X5L אני שומע תמיד על 14-20 מתוך ה-40. (כל שיר בעצמה שונה) כאשר בדר"כ אני שומע על 18-20. עדיין שומעים קצת את המנוע של האוטובוס כי אתה יושב על הכיסאות שם ואתה שומע את הנסיעה עצמה. (באזניות שבאו עם הנגן הייתי שומע על 30-36 באוטובוס כדי לשמוע כמה שפחות את הסביבה)

בבית אני יכול לשמוע על 14 וזה חזק ולא שומעים אנשים אחרים ואתה שומע כל צליל אפילו אפצ'י של אחד האנשים בקהל.

מה שכן כמו בכל אזניות צריך להתרגל אליהן.

אזניות מעולות לטעמי

פורסם

30-36 ב- X5L ??? - אחי, איך נשאר לך עור תוף ?? :o

פורסם

גם אני שומע ככה...זה הכי כיף לשמוע מוזיקה בוולייום...חחח

פורסם

לי יש את האוזניות המקבילות מבית creative

ובפעם הראשונה שקניתי אותן(כן קניתי יותר מזוג אחד...)

אז לא ידעתי איך אני שם אותם נכון וזה טיפה ביאס עד שהבנתי איך מכניסים את האוזניות לאוזן...

פורסם

העוצמה של הנגן הזה היא פשוט מוגזמת.....אנשים שיש להם את הנגן הזה בעוד 10 שנים יהיו חירשים.

פורסם

לא,

אנשים אנשים טיפשים שלא יודעים להעריך את העוצמה של הנגן הזה יהיו חירשים בעוד 10 שנים

פורסם

אליאב הבעיה שלפי מה שאני יודע אין לך את האוזניות האלה....אתה שומע באוזניות המקוריות של הנגן שלך

פורסם

אל מי אתה מדבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים