פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים קניתי מחשב חדש:לוח אם GIGABYTE 945GZ GA-81945GZME-RHמעבד אינטל פנטיום 2.66Mz Dual Coreכרטיס מסך וכרטיס קול On-Bordהבעיה היא שאחרי התקנת מערכת הפעלה windows XP Pro+ SP2 והתקנת הדרייברים שקיבלתי עם לוח האם כאשר אני עושה Restart למחשב אני מקבל מסך כחול וכתוב שיש בעיה עם הקובץ ialmrnt5כאשר אני עושה UnInstall לכרטיס המסך הכל חוזר לשיגרה אבל אז הרזולוציה נמוכה.ניסיתי להוריד דרייבר עדכני מהאתר של אינטל, ניסיתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה, שום דבר לא עוזר.האם הבעיה היא בלוח האם ? בדרייברים? במערכת ההפעלה ?
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים יכול להיות בעיה גם עם הדיסק הקשיח......הייתה לי בעיה כזאת לא מזמן וגיליתי שהבעיה הייתה בכבל ata........תנסה להחליף את החוט שמחבר בין הלוח לדיסק קשיח. אם ממשיך תבדוק אם זה עושה אותו דבר גם על מחשבים אחרים (עם כבל שונה) ואם כן אז רוב הסיכויים שהבעיה בדיסק.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים eb ברוך הבא לפורום קרא את חוקי הפורום ושנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית בעזרת כפתור תמחוק את כל הדריברים שקשורים לכרטיס מסך/Chipset ותתקין מחדש Intel® 945GZ Express Chipset : Graphics Driver Intel® Chipset Software Installation Utility Intel® Matrix Storage Manager
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.