עבור לתוכן

הוצאת מידע מדיסק קשיח נדפק

Featured Replies

פורסם

נדפק לי הדיסק קשיח שלי מסוג WD 160 גיגה ,לא ניתן לזהות אותו במחשב ,כיצד ניתן להוציא את המידע מימנו בלי להשקיע אלפי שקלים :nixweiss:

פורסם

נסה לחבר אותו למחשב אחר כ SLAVE.

פורסם
  • מחבר

בוודאות מדובר בדיסק קשיח שנידפק ,האם יש דרך זולה להוציא את המידע מאחד כזה?

פורסם

אומרים שאם תשים בפריזר לקצת זמן תרוויח עוד כמה דקות שימוש.

פורסם
  • מחבר

מזה בדיחה או באמת??

ואם זה אמת האם כאשר אני יחבר אותו למחשב אני עלול ליצור קצר בכל המערכת כי הוא היה ספוג באדי מים?

פורסם

הוא נדפק לגמרי אפילו לא עושה SPIN בהתחלה ?

אם כן שכח מזה הדרך היחידה תעלה לך אלפי שקלים.

פורסם

תבדוק אולי המעגל שלו נשרף ואז סה''כ מחליפים לו תמעגל באחד מאותו דגם וסדירה וזה יעבוד עשיתי את זה פעם

פורסם

אומרים שאם תשים בפריזר לקצת זמן תרוויח עוד כמה דקות שימוש.

ניסית פעם :lol: נשמע כמו הנפצה

zoman

יש לך אחריות עליו? אם כן אל תנסה לעשות שום שינוי כי לא יחליפו לך אותו

כנראה התקווה היחידה שלך היא או לוותר על המידע או להוציא כסף כדי שישחזרו לך את המידע

פורסם
  • מחבר

טוב המצב גרוע :s07: ,היות והייתי קצת מיועש ניסתי גם את הרעיון של הפריזר עם אמצעי מיגון נגד חישמול,ע"י חיבור חיצוני של דיסק קשיח כדי למנוע הרס של כל המחשב ,לא עזר :'( ,מה שקורה מרגישים שהדיסק קשיח עובד אך במחשב הוא לא מזוהה ,וכדי לזרות מלח על הפצעים האחריות עברה בחודשים את התאריך ,מישהו יש לו מושג כמה זה יכול לעלות כדי לשחזר את הנתונים מתוך הדיסק קשיח?

פורסם

הוא עובד אבל ווינדוס לא מזהה אותו? היה לי ככה לפני שהHD הישן שלי מת,תעלה מחשב מאיזה לייב סידי של לינוקס, ככה אני הצלתי את זה, שם הוא זיהה.

אלא אם כן הוא לא מזוהה גם בביוס, ואז אין מצב

פורסם
  • מחבר

אני ינסה לעלות את זה במערכת ההפעלה של לינוקס ,אך זה יקח לי זמן אף פעם לא התעסקתי עם לינוקס ,טוב תודה בינתיים אני הולך לעשות "השתלמות" קטנה על לינוקס דרך האינטרנט מקווה שזה יעזור .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים