עבור לתוכן

AMD מתחמממממם, בלי OC

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי יש AMD 3800 שכבר הספיק להמיס קצת מהפלסטיק של התושבת שלו אחרי שהוא פועל כבר תקופה ב100 מעלות (חבר שלי מטורף, הוא לא מקשיב לי).

המאורר והצלעות הן stock.

יש מספיק משחה (אפילו גלשה קצת לצדדים).

במארז מקדימה יש מכניס אוויר ומאחורה מוציא.

למה מתחמם כל כך עם הstock?

פורסם

שיבדוק מאוורר וינקה את הגוף קירור מאבק.

אם הסוקט התחיל להנמס, סימן שהסינק מתחמם בצורה מטורפת והמאוורר לא מוציא את החום ממנו ::)

פורסם

לחבר שלי יש AMD 3800 שכבר הספיק להמיס קצת מהפלסטיק של התושבת שלו אחרי שהוא פועל כבר תקופה ב100 מעלות (חבר שלי מטורף, הוא לא מקשיב לי).

המאורר והצלעות הן stock.

יש מספיק משחה (אפילו גלשה קצת לצדדים).

במארז מקדימה יש מכניס אוויר ומאחורה מוציא.

למה מתחמם כל כך עם הstock?

אתב בטוח שמהאורר עובד?

מרחת את המשחה כמו שצריך?

צרךי שכבה ממש דקה של משחה, לא להפציץ.

ממש דק ואחיד.

תנסה לנקות אבק מהצלעות קירור.

פורסם

אם המשחה התחילה לנזול מהצדדים, אז משהו לא ממש בסדר :screwy:.

צריכה להיות שכבה דקה ואחידה של משחה, פחות מחצי מילימטר גובה, אבל שלא יהיו בה חורים ורווחים (אפשר לשים את גוף הקירור עליה, להרים וראות שהכל בסדר ואז להניח שוב).

כמות גדולה של משחה לא אומרת שהחום יועבר טוב יותר, אלא להיפך, הוא יעבור בצורה הרבה פחות טובה כי הוא צריך לעבור קודם כל דרך המשחה.

המשחה פשוט נועדה לצמצם רווחים (קטנים ככל שיהיו) בין המעבד לגוף הקירור ולמלא אותם בחומר שיכול להעביר טמפרטורה בצורה יעילה יחסית.

אם אתה רוצה להסיר את המשחה ולמרוח שוב, אפשר להשתמש בצמר גפן ואציטון כדי להוריד משחה ממעבד (הוא יבריק אחרי זה) :smile1:, ואז למרוח מחדש.

פורסם
  • מחבר

וואללה, יש מצב לעודף משחה, לא חשבתי על זה. תודה

:xyxthumbs:

אה, שאלה אחרונה:

איך זה הגיוני שהביוס מציג טמפ' של עד 105 מעלות? המחשב יכול לעבוד ככה במשך שעות עד שהוא מחליט להכבות. זה הגיוני? בטמפ' כזו המעבד לא אמור לתפקד בכלל..

פורסם

לגבי הטמפ' , על 112 מעלות המעבד A64 3000+ שלי הצליח לעבוד נקי (ללא קירור) וגם לעבור SuperPi. (נכון להיום הוא מרגיש טוב ומצליח לעשות OC עד 2800Mhz)

הטמפ' של המעבד שלך לא הגיונית אם יש עליו קירור עם מאוורר עובד , תקרא את הסטיקי "טמפרטורות..." ותנסה לשפר את המצב.

פורסם

SubX . ישך סטפינג רציני!!! שלי כבר עושה restart ב62

פורסם

הריסטרת נובע מהלוח אם

תבטל את זה וזהו...

המעבד יכול לעבוד על 100 מעלות אבל יותר מדי זמן כן יהיה מסוכן בסופו של דבר...

פורסם

בביוס רשום שמתי שהוא מגיע ל72 מעלות הוא עושה ריסטרט

פורסם
  • מחבר

תודה כולם.

לגבי הטמפ' , על 112 מעלות המעבד A64 3000+ שלי הצליח לעבוד נקי (ללא קירור) וגם לעבור SuperPi. (נכון להיום הוא מרגיש טוב ומצליח לעשות OC עד 2800Mhz)

על כמה המעבד שלך כיום?

הטמפ' של המעבד שלך לא הגיונית אם יש עליו קירור עם מאוורר עובד , תקרא את הסטיקי "טמפרטורות..." ותנסה לשפר את המצב.

בהחלט, תודה.

פורסם

שלי החום הזה עם קירור סטוק על 38 מעלות.....

נראה לי חבר שלך שכח להרכיה את הקירור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים