עבור לתוכן

קירור ZALMAN.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גם בזלמן צריך לפרק את הלוח... בסוקט A ו 754. לא יודע מה לגבי 478.

אתה יכול לקנות את ה NINJA. בוודאות לא צריך לפרק את הלוח ב 478.

אתה יכול לברר לי אם צריך פירוק ל-Socket478? עם ה-BT?

אני לא מוצא. תודה רבה.

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הפריזר של AC חלש בטירוף מבחינת קירור, בזיוני.

הזלמן CNPS7000 נחמד מאוד ולדעתי קירור מומלץ ל 478, לא עולה הרבה, על מהירות בינונית לא כל כך מרעיש ומקרר אחלה, לא דורש פירוק של הלוח.

וכן אתה צריך לפרק את הלוח בשביל להרכיב את ה H מאחורה בקירור BT, הוא שוקל 800גרם.

פורסם
  • מחבר

הפריזר של AC חלש בטירוף מבחינת קירור, בזיוני.

הזלמן CNPS7000 נחמד מאוד ולדעתי קירור מומלץ ל 478, לא עולה הרבה, על מהירות בינונית לא כל כך מרעיש ומקרר אחלה, לא דורש פירוק של הלוח.

וכן אתה צריך לפרק את הלוח בשביל להרכיב את ה H מאחורה בקירור BT, הוא שוקל 800גרם.

אחי אתה מלך.

יאללה אני הולך לבצע את ההזמנה, תודה לכולם, רק אם מישהו יכול לאשר לי שזה אכן זה:

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11368&catid=559

התמונה נראית לי שגויה, אבל לא נורא העיקר שאני אקבל את המוצר הנכון.

פורסם

התמונה שגויה, אבל זה זה

הוא נראה אותו דבר רק שהוא לא כולו מנחושת, אלא רוב הסנפירים מאלומיניום ורק חלק קטן באמצע מנחושת.

פורסם
  • מחבר

התמונה שגויה, אבל זה זה

הוא נראה אותו דבר רק שהוא לא כולו מנחושת, אלא רוב הסנפירים מאלומיניום ורק חלק קטן באמצע מנחושת.

יש לך 478? אני משער שכן.

היית צריך לפרק את הלוח-אם או הרכבה פשוטה?

השתמשת במשחה ש-ZALMAN צירפו?

פורסם

ההתקנה פשוטה למדי ויש סרטון באתר של זלמן שמראה לך בדיוק איך להתקין :smile1:

לא היה צריך לפרק את הלוח או משהו, אתה פשוט שם את שני מוטות הברזל שמגיעים איתו בתושבת לגוף הקירור, ומבריג לסירוגין את גוף הקירור, כל פעם סיבוב של הבורג בכל צד, ע"מ לא לפגוע במעבד או בתושבת. לאחר מכן זה נהיה מאוד חזק והדוק ואין לך מה לדאוג לגבי התשחררות פתאומית של כל העניין.

השתמשתי בהתחלה במשחה שזלמן מביאים, תן לי רק לציין שהם מביאים ממש ממש קצת ככה שזה מספיק בדיוק ותצטרך לסחוט אותה טוב טוב.

החלפתי לפני כמה ימים ל-AS5, יש שיפור של אולי מעלה אחת, אבל נראה לי ששמתי יותר מדי משחה..

בכל מקרה, המשחה שהם מביאים בסדר גמור והיא טובה כמשחה זמנית עד שתחליף וגם כמשחה קבועה אם אתה רוצה להשאר איתה.

פורסם

אני אומר עוד פעם, אם אתה משוגע על שקט כמוני, הזלמן מרעיש על מהירות גבוהה, ולא מקרר טוב על מהירות נמוכה.

פורסם
  • מחבר

אני אומר עוד פעם, אם אתה משוגע על שקט כמוני, הזלמן מרעיש על מהירות גבוהה, ולא מקרר טוב על מהירות נמוכה.

ובאמצע? P:

נראה לי שאתה סתם מגזים..

זה Zalman, לא איזה חברת OEM.

פורסם

הוא מגזים בטירוף! או שיש לו שמיעה כמו של סופרמן......... יש לי אותו, אומנם מקרר חרא והטמפ' כמו של הסטוק, אבל החלפתי אותו בשביל השקט, וזה מאוורר שקט שקט אתה לא תשמע אותו.....רק כשתתקרב עם האוזן 5 סנטימטרים ממנו תשמע אותו, ואני ממש לא מגזים, הוא שקט כמו דג, אבל מקרר כמו בלטה. לדעתי אם שקט זו המטרה העיקרית שלך, שווה קנייה, אבל בטוח שיש מוצרים יותר טובים, יש את הביג טייפון ב170 שקל שזה ממש שווה והוא גם שקט מאוד.

פורסם

אז כנראה שהמאווררים האחרים שלך והספק רועשים, כי אצלי ההבדל בין מהירות מינימום למקסימום הוא שמיים וארץ.

פורסם
  • מחבר

כבר אמרתי שהטמפ' פחות קריטית עבורי.. שלי לא מתחמם בקלות יש לי פרסקוט ועם קירור סטוק הוא לא עובר את ה54.

בדקתי את זה עם 2 תוכנות(Everest,SpeedFan).

הזלמן בטוח יהיה טיפה יותר טוב ואם הוא לא מרעיש... D:

רק אחי יש מצב שאתה בודק בדיוק איזה דגם יש לך? כי יש כמה ואני קצת מתלבט.

Zalman CNPS7000B-Alcu = 145

Zalman CNPS7000-Alcu = 170

Zalman CNPS7000B-Alcu BLUE-LED = 185

פורסם

אז כנראה שהמאווררים האחרים שלך והספק רועשים, כי אצלי ההבדל בין מהירות מינימום למקסימום הוא שמיים וארץ.

אז כנראה אתה לא מנקה אבק בחיים והמאוורר כבר נהיה שואב אבק......ובקשר למה שאתה אומר שהמאווררים שלי רועשים אצה טועה, על הצ'יפסט יש קירור פאסיבי, על הכרטיס מסך יש קירור פאסיבי ככה שכבר אין שתי מאווררים שמרעישים, שאר המאווררים הם מהקיט מאוררים של tt והנמכתי את המהירות עד הסוף, הדבר היחיד שהיה נשמע בקושי זה המאורר של הספק, בלעדיו המערכת הייתה שקטה כמו דג, ככה שאצלי הוא שקט מאוד מאוד וההבדל בין מהירות מקסימלית למינימלית הוא כלום וכמעט ולא שומעים אותו (צריך להתאמץ קצת בשביל לשמוע ת'הבדל)

כבר אמרתי שהטמפ' פחות קריטית עבורי.. שלי לא מתחמם בקלות יש לי פרסקוט ועם קירור סטוק הוא לא עובר את ה54.

בדקתי את זה עם 2 תוכנות(Everest,SpeedFan).

הזלמן בטוח יהיה טיפה יותר טוב ואם הוא לא מרעיש... D:

רק אחי יש מצב שאתה בודק בדיוק איזה דגם יש לך? כי יש כמה ואני קצת מתלבט.

Zalman CNPS7000B-Alcu = 145

Zalman CNPS7000-Alcu = 170

Zalman CNPS7000B-Alcu BLUE-LED = 185

אצלי יש את ה7000 alcu.......אבל ה7700 גם לא רועש בכלל (חוץ מזה שהוא מקרר כמעט אותו דבר) מצידי אני מוכן למכור לך את הקירור כי אני במילא עובר לקירור מים (אם אתה גר באזור חיפה) ואם תראה שהוא ''רועש'' (שזה הוא ממש לא) אני מחזיר לך את כל הכסף פלוס 5 שקל :)

פורסם

אני עושה כל חודש ניקוי אבק ב-2 המחשבים עם הזלמן..

בשניהם הוא עושה רעש.

כנראה שהאוזן שלי יותר רגישה משלך.

פורסם

אני מאמין שהמאורר שלך דפוק או שנפלת על מאורר מקו יצור פחות מוצלח.

אני מאוד רגיש לקטע של רעש במחשב וכבר הרבה זמן שמתעסק בזה בצורה פסיכוטית, ובכל זאת מצאתי את ה 7000ALCU סביר לחלוטין, על מקסימום שומעים אותו, הוא לא מרעיש בטירוף אבל שומעים, על מינימום קשה מאוד לשמוע אותו מבין שאר המאוררים במארז, גם אם תכבה אותו לא תרגיש הרבה הבדל כל עוד ישמעו מאוררים נוספים (גם אם לא מרעישים),

בקשר לביצועי קירור לא יודע מה העניין אצלכם, במחשבים שאני הרכבתי להם CNPS7000 הטמפרטורות ירדו בצורה יפה מאוד, ה CU השיג ביצועי קירור קצת יותר מוצלחים, אבל ה ALCU יותר זול ויותר קל מבחינת משקל, אז זה גם יתרון שצריך לקחת בחשבון.

בקשר לבחירות שלך למעלה, ה LED מיותר אם אין לך חלון, אם יש אז כמובן שתקח אותו.

בקשר לגירסאת B או לא B, אני לא חושב שיש היום ממש בחירה בחנויות זה יותר עניין של דף בקטלוג, זה מאורר שהיבוא הגדול שלו היה לפני שנה-שנתיים, ככה שמה שיש במלאי זה מה שתקבל.

פורסם

יש לי 2 כאלה, אחת CU ואחד ALCU.. לא נראה לי הגיוני ששניהם דפוקים ובאותה המידה.

מבחינתי, זה שאני מסוגל לשמוע אותם עושה את זה רועש. בגלל זה אמרתי, לאנשים רגישים הוא לא מומלץ, אבל אם אתה לא פנט אז שיהיה בכיף.

על מינימום באמת לא שומעים אבל יכולת הקירור די נפגעת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים