פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים בעיה שפתאום נהיית לי מאתמול... אני פותח את כונן C Local Disk ונפתח לי חלון החיפוש (F3) אם אני עושה על כונן C כפתור ימני ואז Open הוא נפתח אבל בדאבל קליק נפתח לי חלון החיפוש וככה זה גם בכונני התקליטורים שלי כלומר כל מה שמוגדר כ Driveאני חושב שזה קשור ב-Tools > Folder Options < File Typesאם מישהו יודע משהו או יכול לנסות לעזור אני אשמח זה משגע אותי! תודה מראש!
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים בעיה שפתאום נהיית לי מאתמול... אני פותח את כונן C Local Disk ונפתח לי חלון החיפוש (F3) אם אני עושה על כונן C כפתור ימני ואז Open הוא נפתח אבל בדאבל קליק נפתח לי חלון החיפוש וככה זה גם בכונני התקליטורים שלי כלומר כל מה שמוגדר כ Driveאני חושב שזה קשור ב-Tools > Folder Options < File Typesאם מישהו יודע משהו או יכול לנסות לעזור אני אשמח זה משגע אותי! תודה מראש!תבדוק עם הכפתור Serch למעלה מסומן
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר אני מעדיף להמנע מ- System Restore אני בטוח שאפשר לסדר את זה תיק תק!
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים קרא את חוקי הפורום הקפצת דיונים: אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון, רק בשביל להביא את הדיון לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים. במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי משתמשים שיקפיצו דיונים ימצאו את הדיון נעול! צפה לאזהרה מאחראי הפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.