פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים הרכבתי היום מחשב חדש - לוח DS4 - זכרונות PQI ומלא דברים טובים אחרים (מעבד E6400)כשגמרתי לחבר הכל למארז - הדלקתי והתופעה היא - נדלק/נכבה כל כמה שניותאחרי מאמצי ניטור רבים - גיליתי שכאשר מנתקים את המתח המשני של הספק (החיבור עם ה 4 ראשים) המחשב נדלק (אבל כמובן אין תמונה)אני מציין שאין שום ציפצופי אזהרה לכל אורך התהליךכמו כן שאני מנתק את הזכרונות לגמרי ... יש כמה ציפצופים קצרים רצופים ובמקביל המחשב נדלק/נכבהניסיתי גם עם עוד ספק (COLORIT זול) ועם הL&C של ( 450W (TRUE מ KSP - ועם הזזת הזכרון לSLOTים אחריםכמו כן ניתקתי את כל החיבורים של המארז פרט לPOWER SW (יש מצב שהוא לא במקום המסומן בבורד?)יש מצב שצריך ספק מיוחד לבורד הזה?יש בשקע של החיבור המשני (מה שבד"כ 4 פינים) גם שקע צמוד נוסף שמאפשר שימוש גם ב 8 פינים(כרגע עם מכסה)בנוסף יש בחיבור חשמל הרגיל של הבורד (בצמוד) עוד 4 פינים שדומים לחיבור המשני הרגיל וגם באחד הספקים יש את הפינים האלה ניסיתי גם את כל זה ....תודה לעונים
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אני לא חושב שהבעיה שלך היא הספקמה שאני הייתי עושה זה בודק את החיבורים מחדש גם של המעבד והגוף קירור מחבר את חיבורי המתח ללוח כרטיס מסך וזיכרון ואז מנסה מחדש בחיבור של ה24 תחבר את כל ה24 ולא רק 20 ובחיבור של ה8 פינים אם יש לך 8 בספק תחבר גם אם יש גם חיבור מולקס בלוח תחבר גם לא יכול להזיק תנסה להדליק את המחשב על בעזרת מברג על ידי קיצור של שני הפינים של ההדלקה על הלוחזה יכול להיות פשוט כפתור דפוק
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר אני אנסה עכשיו את הרעיון של המפסק (המארז חדש אז יש מצב)כל השאר כבר ניסיתי את כל האפשרויות - חוץ מהחיבור 8 פינים שיש לי בספק רק 4גם את המולקס חיברתי מבאס......בדקתי גם מעבד וגוף קירוראם זה לא הכפתור (מה שלא סביר) - זה או לוח או מעבד ....אני אבדוק ביום ראשון
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר ניסיתי מפסק ולא עזר (לקצר את הרגלי JUMPER שלו) - אותה בעיהניסיתי גם כבל מתח אחר ושקע אחר בביתמסקנה כרגע - בורד או מעבד - לא יכול לאמת את זה בלי אחד מהם .....
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים תשמע גם לי זה קרהאם יש לך סבלנות תפרק את המעבד ותרכיב שובאתה יכול גם לנסות לאפס את הלוח עם הגמפר והסוללה
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר ניסיתי לאפס - אני שוב אפרק את המעבד (פעם שלישית) מה פתר את זה אצלך? איזה מעבד? איזה בורד? ניסיתי 100 פעם - המחשב "כאילו" נדלק כש המתקן שלוחץ על המעבד בתושבת לא סגור עד הסוף - אם אני סוגר עד הסוף זה חוזר לתקלה הקודמת אז או שכשהוא לא מזהה שיש מעבד זה "כאילו" עובד ושהוא מזהה זה לא עובד - או שהלוחצן הזה סוגר חזק מידי או משהו ...
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים ניסיתי לאפס - אני שוב אפרק את המעבד (פעם שלישית) מה פתר את זה אצלך? איזה מעבד? איזה בורד? ניסיתי 100 פעם - המחשב "כאילו" נדלק כש המתקן שלוחץ על המעבד בתושבת לא סגור עד הסוף - אם אני סוגר עד הסוף זה חוזר לתקלה הקודמת אז או שכשהוא לא מזהה שיש מעבד זה "כאילו" עובד ושהוא מזהה זה לא עובד - או שהלוחצן הזה סוגר חזק מידי או משהו ... כמו שהוא אמר שאצלו הוא עשה טעות בין החיבור של המאוורר למעבד ואז כשהוא הרכיב מחדש את המעבד הוא הרכיב נכון את המאוורר. אם לא תצליח לפתור את הבעייה אני ממליץ לך לשלם 90 שקל על בדיקה במעבדה והם בטוח מסדרים לך את זה.. כי אני גם כשהרכבתי מאוורר חדש קרה לי אותה בעייה כי המאוורר לא קירר את המעבד והמעבד היה מגיע לטמפרטורה של 90 והיה מכבה את המערכת.. ואז לקחתי לבדיקה במעבדה ותוך כמה דקות הוא סידר לי את הבעייה. רק תקח את זה לאנשים ישרים ולא לגנבים..
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר זה לא מגיע להתחממות בכלל - זה נכבה מיד אחרי ההדלקה - המאורר לא מסתובב כמעט - מתחיל ומיד מפסיק (כל המאוררים)זה בטוח או המעבד או התושבת שלו - אם זה קרה פה למישהו אז אולי זה סידרתי ויש טריק לתקן את זה...
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אם הקירור לא מורכב נכון הוא לא צריך יותר מכמה שניות כדי להגיע לטמפרטורה מטורפת ולהכבותאתה בטוח שהמעבד מורכב כמו שצריך??
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים כמו שהציעו לך פה אם אין שום ציפצופים תבדוק שהמעבד יושב כמו שצריך לאחר מכן תנסה להדליק את הלוח ללא זיכרונות ואם תשמע ציפצופים תכבה תחזיר אותם למקום ואחרי זה אותו דבר עם הכרטיס מסך תנסה לבודד חלק חלק תשאר רק עם הארד דיסק אחד ותבדוק שהוא מג'ומפר היטב אפילו תוריד אותו תשאר רק עם סטיק אחד של זיכרון כרטיס מסך וספק אני מציע לך לא להתייאש ולהתחיל לדבר אל הלוח שלך ולבקש ממנו שידלק מניסיון זה עוזר שיהיה בהצלחה
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר כמו שכתבתי בתחילת ההודעה - עברתי רכיב רכיב על הכל - זה או המעבד (שאני לא מצליח אולי להושיב טוב במקום - אבל כמה אפשרויות כבר יש?) או התושבת שלו בבורד (ואז זה החלפת בורד בכל מקרה)
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר נפתרה התעלומה !!!! ככל הנראה DS3 ו DS4 לא תומכים בPQI TURBO 667 מוזר ככל שהדבר ישמע כשניסיתי את אותו הרכב עם PQI 667 שהוא לא TURBO עבדה המערכת מצוין גם לאחר שדרוג ביוס נשארה הבעיה על כנה - יכול להיות שכמה TWEAKIM היה פותרים את הבעיה - אבל לטווח הארוך החלטתי פשוט להחליפם ברגילים במקום טורבו..... שיהיה לכולם במזל \ לטובת חיפושים עתידיים: GA-965P-DS4 GA-965P-DS3 PQI 667 Turbo Dual
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים קרא את חוקי הפורוםשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיביתכמו כןדאבל פוסטינג:חל איסור לפתוח שני דיונים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הדיון בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הדיון לפורום הנכון. אין שום סיבה להציף את הפורומים בשאלות זהות. הדבר יוצר בלגן לא הכרחי בפורומים.דיונים כפולים יינעלו/יימחקו!קישוריש לך אזהרה 1 מתוך 3 כאשר בשלישית אתה מורחק מהפורום.ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.