עבור לתוכן

הצילו - מחשב חדש - לא נדלק ... כנראה קשור למתח המשני של הספק

Featured Replies

פורסם

הרכבתי היום מחשב חדש - לוח DS4 - זכרונות PQI ומלא דברים טובים אחרים (מעבד E6400)

כשגמרתי לחבר הכל למארז - הדלקתי והתופעה היא - נדלק/נכבה כל כמה שניות

אחרי מאמצי ניטור רבים - גיליתי שכאשר מנתקים את המתח המשני של הספק (החיבור עם ה 4 ראשים) המחשב נדלק (אבל כמובן אין תמונה)

אני מציין שאין שום ציפצופי אזהרה לכל אורך התהליך

כמו כן שאני מנתק את הזכרונות לגמרי ... יש כמה ציפצופים קצרים רצופים ובמקביל המחשב נדלק/נכבה

ניסיתי גם עם עוד ספק (COLORIT זול) ועם הL&C של ( 450W (TRUE מ KSP - ועם הזזת הזכרון לSLOTים אחרים

כמו כן ניתקתי את כל החיבורים של המארז פרט לPOWER SW (יש מצב שהוא לא במקום המסומן בבורד?)

יש מצב שצריך ספק מיוחד לבורד הזה?

יש בשקע של החיבור המשני (מה שבד"כ 4 פינים) גם שקע צמוד נוסף שמאפשר שימוש גם ב 8 פינים(כרגע עם מכסה)

בנוסף יש בחיבור חשמל הרגיל של הבורד (בצמוד) עוד 4 פינים שדומים לחיבור המשני הרגיל וגם באחד הספקים יש את הפינים האלה ניסיתי גם את כל זה ....

תודה לעונים

פורסם

אני לא חושב שהבעיה שלך היא הספק

מה שאני הייתי עושה זה בודק את החיבורים מחדש גם של המעבד והגוף קירור

מחבר את חיבורי המתח ללוח כרטיס מסך וזיכרון ואז מנסה מחדש בחיבור של ה24 תחבר את כל ה24 ולא רק 20 ובחיבור של ה8 פינים אם יש לך 8 בספק תחבר גם

אם יש גם חיבור מולקס בלוח תחבר גם לא יכול להזיק

תנסה להדליק את המחשב על בעזרת מברג על ידי קיצור של שני הפינים של ההדלקה על הלוח

זה יכול להיות פשוט כפתור דפוק

פורסם
  • מחבר

אני אנסה עכשיו את הרעיון של המפסק (המארז חדש אז יש מצב)

כל השאר כבר ניסיתי את כל האפשרויות - חוץ מהחיבור 8 פינים שיש לי בספק רק 4

גם את המולקס חיברתי

מבאס......

בדקתי גם מעבד וגוף קירור

אם זה לא הכפתור (מה שלא סביר) - זה או לוח או מעבד ....

אני אבדוק ביום ראשון

פורסם
  • מחבר

ניסיתי מפסק ולא עזר (לקצר את הרגלי JUMPER שלו) - אותה בעיה

ניסיתי גם כבל מתח אחר ושקע אחר בבית

מסקנה כרגע - בורד או מעבד - לא יכול לאמת את זה בלי אחד מהם .....

פורסם

תשמע גם לי זה קרה

אם יש לך סבלנות תפרק את המעבד ותרכיב שוב

אתה יכול גם לנסות לאפס את הלוח עם הגמפר והסוללה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לאפס - אני שוב אפרק את המעבד (פעם שלישית) :kopfpatsch:

מה פתר את זה אצלך?

איזה מעבד?

איזה בורד?

ניסיתי 100 פעם - המחשב "כאילו" נדלק כש המתקן שלוחץ על המעבד בתושבת לא סגור עד הסוף - אם אני סוגר עד הסוף זה חוזר לתקלה הקודמת

אז או שכשהוא לא מזהה שיש מעבד זה "כאילו" עובד ושהוא מזהה זה לא עובד - או שהלוחצן הזה סוגר חזק מידי או משהו ...

פורסם

ניסיתי לאפס - אני שוב אפרק את המעבד (פעם שלישית) :kopfpatsch:

מה פתר את זה אצלך?

איזה מעבד?

איזה בורד?

ניסיתי 100 פעם - המחשב "כאילו" נדלק כש המתקן שלוחץ על המעבד בתושבת לא סגור עד הסוף - אם אני סוגר עד הסוף זה חוזר לתקלה הקודמת

אז או שכשהוא לא מזהה שיש מעבד זה "כאילו" עובד ושהוא מזהה זה לא עובד - או שהלוחצן הזה סוגר חזק מידי או משהו ...

כמו שהוא אמר שאצלו הוא עשה טעות בין החיבור של המאוורר למעבד ואז כשהוא הרכיב מחדש את המעבד הוא הרכיב נכון את המאוורר.

אם לא תצליח לפתור את הבעייה אני ממליץ לך לשלם 90 שקל על בדיקה במעבדה והם בטוח מסדרים לך את זה..

כי אני גם כשהרכבתי מאוורר חדש קרה לי אותה בעייה כי המאוורר לא קירר את המעבד והמעבד היה מגיע לטמפרטורה של 90 והיה מכבה את המערכת..

ואז לקחתי לבדיקה במעבדה ותוך כמה דקות הוא סידר לי את הבעייה.

רק תקח את זה לאנשים ישרים ולא לגנבים..

פורסם
  • מחבר

זה לא מגיע להתחממות בכלל - זה נכבה מיד אחרי ההדלקה - המאורר לא מסתובב כמעט - מתחיל ומיד מפסיק (כל המאוררים)

זה בטוח או המעבד או התושבת שלו - אם זה קרה פה למישהו אז אולי זה סידרתי ויש טריק לתקן את זה...

פורסם

אם הקירור לא מורכב נכון הוא לא צריך יותר מכמה שניות כדי להגיע לטמפרטורה מטורפת ולהכבות

אתה בטוח שהמעבד מורכב כמו שצריך??

פורסם

כמו שהציעו לך פה אם אין שום ציפצופים תבדוק שהמעבד יושב כמו שצריך

לאחר מכן תנסה להדליק את הלוח ללא זיכרונות ואם תשמע ציפצופים תכבה תחזיר אותם למקום

ואחרי זה אותו דבר עם הכרטיס מסך

תנסה לבודד חלק חלק תשאר רק עם הארד דיסק אחד ותבדוק שהוא מג'ומפר היטב

אפילו תוריד אותו תשאר רק עם סטיק אחד של זיכרון כרטיס מסך וספק

אני מציע לך לא להתייאש ולהתחיל לדבר אל הלוח שלך ולבקש ממנו שידלק מניסיון זה עוזר :xyxthumbs:

שיהיה בהצלחה :hat:

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי בתחילת ההודעה - עברתי רכיב רכיב על הכל - זה או המעבד (שאני לא מצליח אולי להושיב טוב במקום - אבל כמה אפשרויות כבר יש?) או התושבת שלו בבורד (ואז זה החלפת בורד בכל מקרה)

פורסם
  • מחבר

נפתרה התעלומה !!!! :yelclap:

ככל הנראה DS3 ו DS4 לא תומכים בPQI TURBO 667

מוזר ככל שהדבר ישמע כשניסיתי את אותו הרכב עם PQI 667 שהוא לא TURBO עבדה המערכת מצוין

גם לאחר שדרוג ביוס נשארה הבעיה על כנה - יכול להיות שכמה TWEAKIM היה פותרים את הבעיה - אבל לטווח הארוך החלטתי פשוט להחליפם ברגילים במקום טורבו.....

שיהיה לכולם במזל \

לטובת חיפושים עתידיים:

GA-965P-DS4

GA-965P-DS3

PQI 667 Turbo Dual

פורסם

קרא את חוקי הפורום

שנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית

כמו כן

דאבל פוסטינג:

חל איסור לפתוח שני דיונים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הדיון בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הדיון לפורום הנכון. אין שום סיבה להציף את הפורומים בשאלות זהות. הדבר יוצר בלגן לא הכרחי בפורומים.

דיונים כפולים יינעלו/יימחקו!

קישור

יש לך אזהרה 1 מתוך 3 כאשר בשלישית אתה מורחק מהפורום.

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים