עבור לתוכן

המחשב לא רוצה לעלות..

Featured Replies

פורסם

שאני מדליק את המחשב הכל טוב אבל אני רואה רק רקע ואת העכבר..

העכבר יכול לזוז אז אין שום דבר.. אין את שורת המשימות אין התחל אין אייקונים אין כלום..

ככל הנראה רק האקספלורר לא עולה.. כי הרשת עובדת (היא מתחברת אוטומטית ברגע ששתי המחשבים פועלים.)

מה אני עושה?

משעמם לי להיות על פנטיום 2 עם מסך 14 אינצ' ו192 MB זכרון..

פורסם

תנסה להפעיל אותו ידנית explorer.exe ותבדוק אם זה עובד. ככל הנראה ההליך הזה קרס אצלך ויכולות להיות מספר סיבות שכוללות גם וירוסים שסוגרים לך את ההליך הנ"ל.

פורסם

תנסה להפעיל את המחשב במצב בטוח, אם אתה לא יודע איך אני יסביר

כשאתה מפעיל את המחשב ולפני ש Windows מתחיל לעלות אתה צריך ללחוץ על F8 לחיצות רצופות עד שיופיע תפריט ובו בחירה בין כמה מצבים אחד מהם הוא

Safe Mode תבחר אותו ותחכה

פורסם

תלחץ crtl+alt+del ותלחץ משימה חדשה וכתוב EXPLORER.EXE במידה והכל חוזר לתקנו תוכל מכאן לזהות את מקור הבעיה שלדעתי הוא בהליך שעולה באתחול המחשב ותוקע את EXPLORER.EXE.

פורסם
  • מחבר

המחשב לא עולה גם במצב בטוח..

שאני מפעיל ידנית את האקספלורר זה עדיין לא עולה..

מה עוד אפשר לעשות?

האם הסטייל XP יכול לגרום לבעייה?

פורסם
  • מחבר

עדכון: לאחר שניסיתי כמה פעמים להפעיל את האקספלורר ידנית עלה לי חלון של המסמכים שלי ודרכו אני יכול לשלוט בכל המחשב..

אז אם אני רוצה להיכנס למשחק אני נכנס דרך התיקייה שבה התקנתי את המשחק.. (אז גם נכנסתי לאינטרנט באותה הדרך..)

אבל זה הרבה יותר עדיף והרבה יותר מהיר מהמחשב השני..

אבל עדיין האייקונים בשולחן העבודה לא עולים ושורת המשימות וההתחל עדיין אין..

מה אני עושה חברה תעזרו לי..

אני מבצע כרגע סריקת ווירוסים עם AVG וסריקת ספיי עם Ad-Aware

נקווה למצוא את מקור הבעייה..

אם זה לא ווירוס מה עוד הסיבות שיכולות לגרום לבעייה?

פורסם

Liquid-Love קרא את חוקי הפורום

אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון, רק בשביל להביא את הדיון לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים.

במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי modify.gif

תנסה בתפריט של F8 דבר שנקרא Last Good Known Configuration

פורסם
  • מחבר

Liquid-Love קרא את חוקי הפורום

אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון, רק בשביל להביא את הדיון לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים.

במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי modify.gif

תנסה בתפריט של F8 דבר שנקרא Last Good Known Configuration

תרצח אותי :o סבבה פעם הבאה אני אשתמש בעריכה.. ואני אנסה את הconfiguration הזה :yelclap:

עריכה: אוי אוי אוי סוף סוף סריקת הווירוסים מצאה ווירוס ומחקה אותו ואז שהיא מחכה הפעלתי ידנית את האקספלורר והכל פועל רגיל עכשיו

תודה רבה לכל מי שעזר.

פורסם

שמחתי לעזור

חלק גדול מהבעיות במערכת ווינדוס הם וירוסים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים