עבור לתוכן

צריך אימות תאוריה למבינים כנראה זיכרון דפוק כנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

חבר הביא לי מחשב שהוא לא מצליח להעלות ווינדוס כל פעם שהוא מתקין מופיע לו לפני עליית הווינדוס שקובץ דפוק וצריך לעשות תיקון לווינדוס אז אני חשבתי ישר זיכרון ואז הוצאתי את הזיכרון ולב הפלא עבד (שמתי אחד משלי ) עכשיו רק כדי לבדוק משהו שמתי את שלי ואת שלו ביחד והמחשב עצמו לא עבד עשה ציפצופים שקשורים בדרך כלל לזיכרון או כרטיס מסך הוצאתי את שלו ועבד שוב אחר כך לקחתי את שלי ושמתי בסלוט השני (ללוח שני סלוטים של זיכרון ) ולא עבד יכול להיות שהסלוט דפוק או הלוח עצמו או שזה הזיכרון פשוט וזהו די בטוח שהזיכרון דפוק כי שמתי אצלי והמחשב לא עלה עשה את הציפצופים מה לדעתכם הבעיה

פורסם

תנסה לנקות את המגעים הן של הסלוט בלוח והן של הזיכרון עצמו בעזרת מחק

יכול להיות שהזיכרון באמת דפוק

תתן קצת פרטים איזה זיכרון ניסית להכניס למחשב שלך/שלו לוח אם וכו'

פורסם

ניסית למשל עם הזיכרון התקין לעבוד על הסלוט השני

וניסית להשים את הזיכרון הדפוק בסלוט הראשון לבד?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי שתי הצירופים לא עובדים ניסיתי לנקות הכל

אם משהו יכול לעזור אני עומד להגיד למשהו שהמחשב שלו יכול להיות מעצור דלת שימושי

פורסם

שים לב מה MSI רושמת:

Due to the High Performance Memory design, motherboards or system configurations may or may not operate smoothly at the JEDEC (Joint Electron Device Engineering Council) standard settings (BIOS Default on the motherboard) such as DDR voltage, memory speeds and memory timing. Please confirm and adjust your memory setting in the BIOS accordingly for better system stability.

Example: Kingston HyperX DDR500 PC4000 operates at 2.65V, 3-4-4-8, CL=3.

For more information about specification of high performance memory modules, please check with your Memory Manufactures for more details.

תנסה להפעיל זיכרון אחד ותבדוק מה המתח של ה DIMM לפי האתר PQI הוא אמור לקבל 2.5V תסתכל פה

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אני ינסה על החיים ועל המוות :xyxthumbs:

לא עבד הדפולט של הלוח הוא 2.5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים