פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים ניקית תמעבד מאבק (הייה עליו אבק כמו שמיכה) ואחרי שהחזרתי אותו למקום המחשב נכבה אחרי משהו כמו דקה ובביוס המעבד על 100 הפעלתי תמחשב שהדלת של המארז פתוחה, כל המאוורים עובדים והכל נראה בסדר איזה דברים אני צריך לבדוק? הצעות?
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר לא, אבל ניקיתי באותה צורה גוף קירור אחר (בלי למרוח משחה) והמעבד דווקא היה קר יותר (בגלל הניקוי)
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר נכון, בלי משחה המעבד קר יותר... ברור... בגלל הניקוי. אתה באמת חושב שהתכוונתי שהמעבד קר יותר בלי משחה?!
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אז למה התכוונת? ולמה לא שמת משחה אם אתה יודע את התוצאות ואתה סתם ציני? ולמה בכלל פתחת את התרד אם ידוע לך הסיבה? אה?
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר משחה היא כל כך קריטית שהיא יכולה לעלות תטמפרטורה ב40+ מעלות? אז למה התכוונת? ולמה לא שמת משחה אם אתה יודע את התוצאות ואתה סתם ציני? ולמה בכלל פתחת את התרד אם ידוע לך הסיבה? אה? כמובן שאם תוריד למעבד את המשחה הוא יהיה חם יותר אבל אותו גוף קירור היה מלא אבק. אם לפני הניקוי הוא היא 60 אז אחרי הוא היה 45~ אם זה אי אפשר להתווכח למרות שאני בטוח שעם משחה הוא היה קר יותר
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר משחה היע כ"כ חשובה? זה מה שגרם לקפיצה של 40+ מעלות? כי אין לי מושג מה זה יכול להיות
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים לא בטוח שהיא תגרום לקפיצה של 40 מעלות.אבל אם בנוסף לעובדה שלא שמת משחה, גם הכנסת את גוף הקירור קצת עקום אז יכול להיות שנוצר לך חלל די גדול של אוויר בין הקירור למעבד.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים GuillotineXקצת הסתבכת וגם אני לא מבין חלק מהודעות שלךבכול מקרה אין מצב שאתה לא מורח משחה תרמית חדשה אחרי שאתה מפרק את גוף הקירור הקיים או מנקה אותה בפרט
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר אולי זה באמת הרכבה לא טובה של הגוף קירור זה מה שיושב על המעבד: יש למישהו ניסיון איתו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.