פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים ב3 ימים האחרונים המחשב שלי עושה לי חיים קשים!אני עובד על המחשב ופתאום הכל נתקע פשוט אין שום דבר לא זז ואז אני חייב לכבות את המחשב ולעשות ריסטרט...ולפעמים שאני בא לעשות ריסטרט הנורית של הארד דיסק נשארת דולקת ולא קורה כלום (המסך נתקע ב boot)...מה לעשות? חשבתי אולי זה קשור לטמפ' של הארד דיסק? עכשיו שזה מנוחה הוא על 49 מעלות...אבל זה לא קרה לי עד עכשיו שהוא עשה לי בעיות.מה לעשות?
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר שים בבקשה כותרת עניינית יותר.מה הטמפ' של המעבד, לוח וכרטיס מסך ?המעבד והלוח בסדר גמור... זה לא הבעיה איתם
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אם אין לך בעיות טמפרטורה אז הכיוון הבא זה בעיות תוכנה.יש מצב שאתה עובד עם eMule ברקע?
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר אם אין לך בעיות טמפרטורה אז הכיוון הבא זה בעיות תוכנה.יש מצב שאתה עובד עם eMule ברקע?לא... וחוץ מזה מה קשור?אני אומר לך שהוא נתקע אפילו בboot לפעמים...
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר לפי דעתי זו בעיית חומרה, כנראה אחד החלקים אצלך בדרך לגן עדן...זה מחשב חדש!
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים בעית חומרה זה בטוח בגלל שהוא נתקע בבוט...השאלה היכן בדיוק בבוט?האם ניסית איפוס ביוס?ואגב,גם הכותרת מעצבנת ולא מובנת! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.