פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אמ כל המידע בערך בכותרת..ממה נובעת לדעתכם הבעיה ?אגב נגיד שאני מכבה את המחשב שיש את ה-Power saving bla bla התצוגה רגילה בגלל זה אני כ"כ מודאג שזה הכרטיס :{http://img209.imageshack.us/my.php?image=yellowgw5.jpg
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים זה לא הכרטיס, הצילום מסך שהבאת בסדרבתור התחלה תבדוק שהכבל מחובר טוב.אם זה לא עזר והמסך שלך זה איזה CRT סיני הייתי ממליץ על טיפול של חבטה בצד, כבר ראיתי יותר מדי מקרים שזה עזר.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תבדוק עם מסך אחר אפילו ישן יותר כדי לשלול שזה לא המסךלמרות שנראה לי שהמסך בשלבי גסיסהד"א איזה מסך זה LCD/CRT
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר תודה על התגובות.הדגם הוא Mag 770FS בן 4 בערך CRT לא שטוחהחיבור מחוזק טוב ואולי שמתי לב לפין אחד שממש קצת עקום אני מפחד להתעסק עם ליישר אותו בחזרה אני ייקרא לחבר אם אני יראה שאני לא מסתדר..בכל מקרה הקצב פעימות לב שלי חזר לנורמלי שאמרתם לי שזה לא הכרטיס
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תבדוק שהמסך מחובר כמו שצריך וכו'כשלי קרה מה שאתה מתאר זה היה הכרטיס אבל זה לא אומר שום דבר (למזלי אצלי זה היה על הפנטיום 2 של אמא שלי שמשמש בעיקר לוורד)
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר טוב יישרתי פינים ככל שיכולתי ועדיין תצוגה צהובה.. אני ייקח יותר מאוחר את המסך לחבר או שכנים או משו לוודא את מקור הבעיה תודה למגיבים
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים 4 שנים למסך CRT זה כבר הרבה. יש סיכוי גדול שהוא מקולקל. (גם לי היה מסך של מאג שנהיה צהוב. כשהייתי משחק עם הכבל זה היה מסתדר, אבל אחרי חודשיים כבר היה צריך לזרוק את המסך)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.