עבור לתוכן

צריך המלצות לקירור פסיבי זול

Featured Replies

פורסם

טוב אחרי שהבנתי כמה כסף עולה להחזיק מחשב לגימר

וביגלל שגם ככה אני פאן של נינטנדו

החלטתי ליבגוד במחשב לטובת נינטנדו DS ולאפוך תמחשב למכונת -גלישה\מולטימדיה\הורדות\וכו

בהתחלה חשבתי ליקנות מחשב חדש לגמרי אבל מבחינת עלות תועלת וצרכים שלי זה לא מתאים לי כרגע

אז מה שאני מבקש זה המלצות ל-

1-ספק אם קירור פסיבי אמין שיתאים למיפרט

2-קירור פסיבי למעבד

3-קירור פסיבי לכרטיס מסך

4-אם צריך ויש ביכלל דבר כזה קירור פסיבי למארז

כול הרכיבים אני רוצה שיהיו זולים ואמינים ושה6600GT שלי עדין יוכל להריץ מישחקים במצב נורמלי

(אני לא צריך OC ולא מתכנן אחד רק רוצה שהכרטיס לא ישרף במצב סטוק)

לא חשבתי עדין על תקציב אבל כל עוד זה רכיבים אמינים אז אכי זול שאפשר

ולא מענין אותי העיצוב ביכלל אם זה מעלה תמחיר

המיפרט שלי בצד ותמונות של הרכיבים יתקבלו בברכה

בתודה הגולם

פורסם

לפי דעתי למעבד קח ninjaplus תוריד לו את המאורר הוא עדיין יהיה קירור טוב ושקט.

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5693

לגבי הכרטיס מסך יש לך את זה:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041

קירור מעולה מניסיון עם מאורר ובלי מאורר ממש מעולה ושקט בימיוחד(גם כשיש עליו מאורר).

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041

לגבי ספק אל תקנה ספק שכולו סינק אחד גדול בגלל:

א.לפי דעתי זה כבד(אין לי ניסיון בזה אבל אני כמעט בטוח שספק שמקורר טוב אמור להיות כבד)

ב.הם ממש יקרים.

ג.בארץ אין מבחר שלהם מצאתי איזה 5-6 ואף אחד מהם לא עבר את ה-350w.

ספק טוב ושקט שיש לי איתו ניסיון זה hec win550w ספק מעולה ושקט:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=3407

לגבי מארז שמקורר פסיבית(סינק אחד גדול)יש לך את המארז של zalman שעולה בסביבות ה-5000ש"ח+-(לא נראה לי יש לך כסף מיותר בשביל זה).

פורסם

אתה יכול לקחת גם את הספק הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014

של fsp מניסיון ממש כאילו הוא לא נמצא שם.. חרישי לחלוטין ובלי קשר הוא ספק חזק ומעולה

פורסם

לפי דעתי למעבד תיקח סוניק טאוור

ולכרטיס מסך ראיתי שיש קירור פאסיבי שמוציא את החום מחוץ למארז אבל שחכתי איך קוראים לו

פורסם
  • מחבר

אנשים אני מחפש קירור בלי מאווררים ביכלל

קירור פסיבי לגמרי לא רק קירור שקט

פורסם

אתה יכול לאלתר משהו לקחת ספק טוב וקריר ופשוט להוציא לו את המאורר אם אתה מוכן לעמוד בסיכון כזה!

אם תוכל להפריד את הספק מהמארז כך שהתחממות של הספק או רכיבי המארז לא ישפיעו אחד על השני אז יהיה עדיף.

דרך אגב הבעיהה העיקרית היא לא הספק כי יש ספקים ממש שקטים אלא ההרד דיסק.

תהיה צריך להשקיע בפתרון השקטה לדיסק הקשיח שלצערי לא מצאתי משהו כזה בארץ.

דרך אגב אני ממליץ להתייעץ בפורום הזה הם הכי מקצועיים בתחום www.silenpcreview.com

פורסם

אנשים אני מחפש קירור בלי מאווררים ביכלל

קירור פסיבי לגמרי לא רק קירור שקט

ולמה ?? אתה תרד מזה מהר...

פורסם
  • מחבר

ולמה ?? אתה תרד מזה מהר...

אתם לא מבינים המחשב תוך שנה לא ישמש למישחקים ביכלל

אני לא מיתכוון לשדרג אותו ולא ליקנות חדש

אני רוצה אותו שקט ושיחזיק גם בקיץ בלי מאווררים ביכלל

אני רוצה להוריד גם את צריכת החשמל שלו וגם תרעש שהוא עושה

הDS אמור להגיע לי בשבוע הבא ומין הסתם אני ישחק בו הרבה בכל הRPG היפנים שאני אוהב

ביגלל זה אני מחפש רכיבי קירור פסיבים לגמרי

אם יש במחיר זול רכיבים שעושים תעבודה סבבה אם לא אני ירד מיזה

רק תפסיקו להראות לי מוצרי בינים אני לא מתכנן לא OC ולא כלום

ולהריץ סרטים\דפדפנים וכו לא צריך איוורור שעושה לי רעש בכל החדר

מה שבאמת מציק זה הספק הגנרי שיש לו מאוורר רועש במיוחד

פורסם

תיראה אתה חולה ואתה צריך עזרה ישך כסף תשקיע בזה רק שתדע שאין קירור פסיבי שעובד כמו שצריך בלי מאוורר. למה כי אין משהו שיזיז ממנו את החום ואם החום ישאר במארז והכל יתחמם בקצב איטי אבל יתחמם פשוט חבל על הכסף פשוט תיקנה מארז איכותי ועבה וקירורים שקטים ותאמין לי שיש כאלה אפילו כאלה שאם תשים את האוזן שלך על זה לא תישמע את זה עובד וספקים בכלל הספקים שלfsp GLN בכלל שקט אתה לא שומע אותו... אולי אם מד דיציבלים תוכל לראות שהוא מוציא צליל או שתכניס את האוזן לספק

פורסם
  • מחבר
link=topic=198148.msg1741546#msg1741546 date=1156027686]

תיראה אתה חולה ואתה צריך עזרה ישך כסף תשקיע בזה רק שתדע שאין קירור פסיבי שעובד כמו שצריך בלי מאוורר. למה כי אין משהו שיזיז ממנו את החום ואם החום ישאר במארז והכל יתחמם בקצב איטי אבל יתחמם פשוט חבל על הכסף פשוט תיקנה מארז איכותי ועבה וקירורים שקטים ותאמין לי שיש כאלה אפילו כאלה שאם תשים את האוזן שלך על זה לא תישמע את זה עובד וספקים בכלל הספקים שלfsp GLN בכלל שקט אתה לא שומע אותו... אולי אם מד דיציבלים תוכל לראות שהוא מוציא צליל או שתכניס את האוזן לספק

אם אין אז אין

תבין גם צריכת החשמל מתרידה אותי כי זה בית ישן וליפעמים פשוט אין מספיק חשמל לכל הדברים בבית

פורסם

ומה זה קשור לקירור פסיבי ?

פורסם

כל דבר אבל כל דבר בעולם ניתן לקרר ע"י קירור פאסיבי, זה רק עיניין של עלות ומקום.

אתה יכול לחבר כמה צלעות קירור לצורך העיניין.

פורסם

כל דבר אבל כל דבר בעולם ניתן לקרר ע"י קירור פאסיבי, זה רק עיניין של עלות ומקום.

אתה יכול לחבר כמה צלעות קירור לצורך העיניין.

זה מזה לא נכון תנסה תשים sonic tower על presscot במארז בלי מאוורר אחד תוך 5-10 שעות יכבה המחשב כי האוויר החם מיתרכז במקום אחד וזה אוויר חםם אשש שלא נדבר אם יש עוד כרטיס מסך בעסק שגם מקורר על ידי קירור פסיבי

הדבר היחידי שאתה יכול לעשות כדי להוריד את צריכת החשמל לקנות כרטיס מסך חלש שלא צריך הרבה חשמל וגם תוריד מתח למעבד למרות שלא ניראה לי שזה ישנה

משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים