עבור לתוכן

התקנת windos איזו גרסה עדיפה

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע win xp pro (לא נראה לי שהוא בגרסה של x64 - של ה64bit או שהוא תומך במעבד כפול ליבה)

ויש גם את הגרסה היותר חדשה שכן תומכת ב64bit או בליבה כפולה.

או כבר הגיע הזמן לעבור עכשיו לvista או שעדיין מוקדם מדי (אם כל הבאגים השונים אין לי כוח לשבור את הראש)

אבל אם יצאה גרסה שעובדת ובלי כל כך הרבה באגים (התוכנות לא נתמכות, המערכת ההפעלה לא מזהה את רכיבי

המערכת וכ"ו) יהיה לי מחשב עם קונרו כך שאני לא יודע איזה מערכת הפעלה יותר כדאית ממה שתארתי (וחס וחלילה

לא linux עבדתי בזה במכללה וזו מערכת הפעלה הכי דפוקה שראיתי אולי הכי טובה היא גרסת סוזי 10 אבל זה כבר סיפור אחר)

פורסם
או כבר הגיע הזמן לעבור עכשיו לvista או שעדיין מוקדם מדי (אם כל הבאגים השונים אין לי כוח לשבור את הראש)

Vista עדיין לא יצא רישמית גירסה סופית שבטח תעלה משהו כמו 800 ש"ח

עדיף להישאר עם WindowsXP PRO לא 64bit

פורסם
  • מחבר

טוב נשאר אם הxp pro הישן והטוב

פורסם

זאת השאלה הכי דפוקה שראיתי לבנתיים תשאר עם XP כי בקרוב ויסטה יצא לאור ותקנה אותו בסביבות ה 500 ש"ח מי שלא קונה מפסיד!

פורסם
  • מחבר

זאת השאלה הכי דפוקה שראיתי לבנתיים תשאר עם XP כי בקרוב ויסטה יצא לאור ותקנה אותו בסביבות ה 500 ש"ח מי שלא קונה מפסיד!

זאת התגובה הכי דפוקה שראיתי מי קונה מערכת הפעלה ועוד ב500 ש"ח, אז זהו שלא מי שקונה מפסיד.

פורסם

מישהו פה שמע על תרבות הדיון? לא יזיק להירגע.

לפותח הת'רד: אין לך מה לעבור לויסטה כרגע פרט להתעניינות כללית גרידא. כרגע המערכת לא מחדשת הרבה פרט ל-EYE CANDY.

לידיעתך מתוכננות 5 גרסאות שונות של ויסטה - אבל יש עוד חזון למועד.

לגביי לינוקס - החוויה הראשונית במערכת לינוקס/GNU מאוד תלויה ברמת המשתמש ובהפצה איתה עובדים.

ממליץ לך לתת לזה עוד צ'אנס.

יום נעים.

פורסם

זאת התגובה הכי דפוקה שראיתי מי קונה מערכת הפעלה ועוד ב500 ש"ח, אז זהו שלא מי שקונה מפסיד.

מה יותר שווה ווידוס דפוק לא חוקי שכל הזמן צריך לבצע אימות או ווינדוס מקורי ששווה לשלם עליו ולקבל ווינדוס בלי ווירוסים מאשר להוריד באינטנרט ותוך חודש המחשב קורס :bash: :bash: אתה כל כך לא מבין ב ווינדוס 500 ש"ח זה טיפה כסף לווינדוס ויסטה

פורסם

ITELON, רמת הידע שלך בתחום הפוכה לרמת ההשתלחות חסרת הטעם בתגובות שלך, וחבל.

קודם כל, ניתן לנטרל את אופציית האימות בווינדוס ועדיין להוריד את כל העידכונים מהאתר של מייקרוסופט. שלא לדבר על כך שניתן להוריד עידכונים מלאים ל-WINDOWS גם ללא שימוש באתר של MICROSOFT. לא ארחיב בנושא מפאת חוקי הפורום.

דבר שני - גרסאות "מטופלות" של ווינדוס שמסתובבות ברשתות שיתוף הקבצים הן בד"כ אמינות מאוד (שום וירוסים או בעיות כלשהן) ובאות עם עידכונים ותוכנות נוספות מה שנקרא "PRE-INSTALLED" שמהווים יתרון חשוב.

אני בעצמי עובד על גירסה כזאת (עם שינויים מינימליים שעשיתי) כבר הרבה יותר משנתיים.

דבר שלישי - להגיד ש-500 ש"ח זה טיפה לווינדוס ויסטה זאת פשוט שטות.

לויסטה הולכות להיות 5 גרסאות שונות, במחירים שונים, ואף אחד עוד לא יודע מה רכיבי התוכנה שתכיל כל אחת מהן, ובטח לא מחירים.

אל תגיד ש-500 ש"ח זה טיפה, כשאתה עוד לא יודע מה התוכנה כוללת.

משהו אחרון - סופשבוע נעים.

פורסם

נוספה לך אזהרה על ספאם. זו אזהרה 3 מתוך 3. אתה מושתק לחודש.

פורסם

הווינדוס הכי טוב כרגע זה XP PRO שום ווינדוס לא שווה חוץ ממנו עכשיו נחכה שיצא הויסטה ונראה מה הוא שווה.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים