פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים לוח: Asus P4P800-E Deluxe מעבד: פרקסוט 2.8 סוקט 478 אחרי שהתקנתי קירור למעבד (את הנינג'ה הזה לא שזה משנה) כל פעם שאני עושה רסט זה מוצא את המעבד מחדש. כשהתקנתי את הקירור הייתי צריך להוציא את המעבד כדי למרוח עליו את המשחה הטרמית. מה לא ניסיתי? עדכנתי ביוס להכי חדש. ניסיתי לבדוק אם יש איזה פין שהתעקם או משהו, לא ראיתי כלום.. ניקיתי את הסלוט.. כמובן שעשיתי בביוס שמירה והכל.. הפתרון היחיד שיש זה כל פעם להכנס לביוס ולצאת ממנו. המחשב עובד. הסוללה בסדר, כי ההגדרות נשמרות גם אחרי שהוצאתי את המחשב מהחשמל בפעה השניה. אני באמת לא יודע מה יכל לגרום לזה.. אם למישהו יש מושג.. אני מיואש
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר כן.. עשיתי את זה גם.. ואחרי זה עדכנתי ביוס להכי חדש.אולי זה איזה בעיה פיזית בלוח? אולי משהו קיצר? אני לא ראיתי אבל אולי זה משהו קטן שלא הצלחתי לראות..איך אפשר לבדוק אם משהו לא בסדר פיזית? כי זו האפשרות היחידה שנשארה אני חושב :\
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר ftp://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/sock478/P4P800-E%20DX/P4P8E009.zip009http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-usהללואי וזה רק בעיה של ביוס..
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אני ממליץ לנסות צריבה מחדש של הביוס תוריד שוב מפה את 1009 ותעדכן דרך DOS.אני לא לוקח אחריות אם לא צרבת נכון או שהצריבה נכשלה
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אז תנסה לחזור לגירסה 1008 ולראות אם הבעייה נפתרתיכול להיות שמשהו בצריבה נדפק
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר אבל גם עם הקודם זה היה ככה. לא נראה לי שזה בכלל בעיה בביוס :\לעוד מישהו הייתה בעיה דומה כאן בפורום, אצלו איזה רגל של המעבד הייתה עקומה, אני בדקתי ולא ראיתי שמשהו לא בסדר עם המעבד.. אז יכול להיות שיש עוד סיבה לזה שהיא לא ביוס או מעבד.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים כול פעם אתה מגלה משהו חדשאחרי שהתקנתי קירור למעבד (את הנינג'ה הזה לא שזה משנה) כל פעם שאני עושה רסט זה מוצא את המעבד מחדש.כשהתקנתי את הקירור הייתי צריך להוציא את המעבד כדי למרוח עליו את המשחה הטרמית.פה אתה אומר שאחרי שהתקנת את הקירור התופעלה התחילהכן.. עשיתי את זה גם.. ואחרי זה עדכנתי ביוס להכי חדש.פה אתה אומר שעידכנת ביוס לא אומר אם לפני ההתקנה של הקירור או אחריאבל גם עם הקודם זה היה ככה. לא נראה לי שזה בכלל בעיה בביוס :\ועכשיו אתה אומר שזה קרה מההתחלהאז בוא תספר לנו את כול הסיפור מההתחלה כי אי אפשר להתחיל לנחש ולגלות כל פעם עוד פרט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.