פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים שלום לכולם,בזמן הקרוב אני מתכנן לרכוש את הנגן U3 של IAUDIO, ואני מעוניין לקנות לו גם מטען חשמלי, כי לא בטוח שיהיה לי מחשב במקום הלימודים.הבנתי שמטען כזה למכשיר לא נמכר בארץ, אלא רק בחו"ל הנה קישור: http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=70אבל לאחרונה ראיתי באחד הת'ראדים שישנו מטען חשמלי אוניברסלי למכשירי הMP3 הנה קישור:http://www.e-buy.co.il/product.asp?cat2cat1id=5037&Cat2ID=0&pid=usbadapterהאם הוא מתאים למכשיר הזה?
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים בקשר לאתר הראשון, איך מזמינים מימנו לארץ ? לפי מה שאני יודע זה בלתי אפשרי כי החנות ממוקמת בקנדה ואין למה משלוחים מחוצה לארה"ב
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר זה לא משנה כי יכולים לרכוש לי את זה בארה"ב או בקנדה, השאלה היא האם אני יכול להשתמש גם בשני כי לפי התמונות הם שונים (ואני לא מתכוון לתקע החשמל כי את זה אפשר לפתור אלא שלאחד יש חיבור USB ולאחר ,באתר הקנדי, יש חיבור אחר )
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים הקטע בשני הוא שבמקום לחבר את הUSB למשחב אתה מחבר אותו לשקע בקיר ואז הוא נטען מחשמל והוא מתאים לכל נגן
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר רגע , אז מה ההבדל בין השניים הרי גם הראשון נועד על מנת להטעין את המכשיר בחשמל?
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים ההבדל הזה הוא לא מה שחשובמה שחשוב זה שבאחד יש לך חיבור ישיר מהחשמל לנגן ובשני יש לך רק את התקע לחשמל ואליו נכנס הUSB
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר ההבדל הזה הוא לא מה שחשובמה שחשוב זה שבאחד יש לך חיבור ישיר מהחשמל לנגן ובשני יש לך רק את התקע לחשמל ואליו נכנס הUSBכלומר עדיף לי לקנות את הראשון על פני השני , נכון?
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אחי, ההתטענה מה USB לפי דעתי סתם בולשיט.הכי טוב להטעין מהחשמל. (הטענה מהירה ויעילה יותר).בקשר למטען, אם אתה מזמין מחו"ל תראה שכתוב לך גם 220V שלא תשרוף תמכשיר
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר אני מבין,כמו שניתן לראות גם מהלינק הראשון, הוא אמור לקבל גם 110 וגם 220 "Accepts both 110 and 220 Volts "כך שאני מניח שזה אמור להיות בסדר ומקווה מאוד שלא יעשה לי בעיות...
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר אני לא יודע ומברר את זה עכשיו, כנראה שהם לא שולחים ארצהאבל כמו שאמרתי יתכן ויכולים לקנות לי אותם בחו"ל כך שזה לא אמור לשנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.