עבור לתוכן

הארד דיסק לא נגיש

Featured Replies

פורסם

לי נראה שפשוט ה-Windows מזהה לך אותו לא נכון... לפי התמונה ששמת אני רואה שהוא מזהה לך אותו ככונן חיצוני בכלל.

לך ל-Control Panel >> Administrative tools >> Computer managment.

שם תלך הפעם ל-Removable Storage.

מתחת ל-Libraries שם תבדוק אם אתה רואה את ה-HD שלך...

אם אתה רואה אותו אז אם תלחץ עליו קליק ימני תוכל לעשות Import או משהו כזה... ואז תוכל לגשת אליו דרך המחשב שלי

זה כנראה משהו ב-MBR נדפק... אז הוא חושב שזה כונן חיצוני או משהו... היה לך Crash של ה-HD בזמן האחרון?

אם אין לך עליו מידע חשוב במיוחד אז אני חושב שכדאי לך לפרמט אותו... אפילו Low-Level Format... כדי להרוס כל מידע על המחיצות שקיים בכלל על ה-HD

• תגובות 35
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול להביא תמונה גם מה Disk Managment

פורסם
  • מחבר

לי נראה שפשוט ה-Windows מזהה לך אותו לא נכון... לפי התמונה ששמת אני רואה שהוא מזהה לך אותו ככונן חיצוני בכלל.

לך ל-Control Panel >> Administrative tools >> Computer managment.

שם תלך הפעם ל-Removable Storage.

מתחת ל-Libraries שם תבדוק אם אתה רואה את ה-HD שלך...

אם אתה רואה אותו אז אם תלחץ עליו קליק ימני תוכל לעשות Import או משהו כזה... ואז תוכל לגשת אליו דרך המחשב שלי

זה כנראה משהו ב-MBR נדפק... אז הוא חושב שזה כונן חיצוני או משהו... היה לך Crash של ה-HD בזמן האחרון?

אם אין לך עליו מידע חשוב במיוחד אז אני חושב שכדאי לך לפרמט אותו... אפילו Low-Level Format... כדי להרוס כל מידע על המחיצות שקיים בכלל על ה-HD

לא רואים אותו במקום אכסון נשלף, רק את הסידירומים שלי רואים..

על הארד דיסק יש לי הרבה מידע חשוב ..הייתה בעיה איתו שהוא ביקש בוט סידי תמיד ,אז התקנתי ווינדוס על הארדיסק חדש..

שאני מוחק אותו ממנהל ההתקנים המחשב מזהה אותו אחרי סריקה ומגדיר אותו אוטומטית מחדש..

תמונה שתבהיר את העיניין:

12355pa2.jpg

ותודה רבה לכל העוזרים..

פורסם

ובביוס איך הוא מוגדר? כ LBA?

פורסם
  • מחבר

ובביוס איך הוא מוגדר? כ LBA?

לא ממש יודע ,אבדוק יותר מאוחר..

פורסם

יצאתי דביל לגמרי :bash: משום מה חשבתי שאת החדש הוא לא מזהה למרות שרשמת בפירוש שזה לא המצב.

ככה יכול להיות שהדיסק הישן שלך תקול ?

מה שהחלונות והביוס מזהים זה את הבקר עצמו שתקין השאלה מה מצב הלוחות שבדיסק.

שאתה נותן לו מתח אתש שומע אותו עובד בכלל ?

או ששקט כמו הקבר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים