פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים לא הבנתידבר שני כאשר אני נכנס לניהול לדיסקים איני רואה את הכונן הקשיח הישן בכללתחת disk Managment אתה רואה רק את הכונן החדש ? ולא את הישן שפעיל ?.שאתה רואה את החדש יש עליו את הסימן של הכניסה אסורה או לא ?Help me to Help you 8)הישן אמור להיות Disk 0 והחדש Disk 1, גם אצלי שפותחים הוא מראה את DISK 1 ו CD ROM צריך לגלול למעלה בשביל לראות את DISK 0
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים ירון יא טמבל בגללך קיבלתי אזהרה חח (הוא אמר לי לכתוב תהודעה הראשונה כדי שמישהו ישים על הפוסט הזה)
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים לbig mam@ זה לא היה ירון זה היה אלעד (אם היית שם לב) לא משנהלפי דעתי אם הבעיה נמשכת יכול להיות שאתה צריך לעדכן את הביוס של הלוח אם (אגב איזה לוח אם יש לך) כדי שתיהיה לך גישה לשני ההרד דיסקים
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים ירון יא טמבל בגללך קיבלתי אזהרה חח (הוא אמר לי לכתוב תהודעה הראשונה כדי שמישהו ישים על הפוסט הזה)תיזהר בלשונך בבקשה
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר לא הבנתיתחת אתה רואה רק את הכונן החדש ? ולא את הישן שפעיל ?.שאתה רואה את החדש יש עליו את הסימן של הכניסה אסורה או לא ?Help me to Help you 8)הישן אמור להיות Disk 0 והחדש Disk 1, גם אצלי שפותחים הוא מראה את DISK 1 ו CD ROM צריך לגלול למעלה בשביל לראות את DISK 0תחת disk Managment אני מצליח לראות רק את הכונן החדש ואת שתי כונני התקליטורים שיש ליהישן מספר 1החדש מספר 0ובקשר למי ששאל הלוח אם שברשותי msi 661fm
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אם עדין אין לך גישה להרד דסקים תנסה לעדכן את גרסת הביוס לגרסה יותר מעודכנת.
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר אז אתה רואה את שתיהם ?נפתרה הבעייה?לא נפתרה הבעיה ...אני רואה את שתיהם במנהל התקנים...ואיך אני מעדכן לי את הביוס?
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר כשאתה מנסה לגשת לדיסק קשיח מה הוא רושם?שאתה צריך לפרמט אותו?לא לא...אם לא הסברתי את עצמי מספיק טוב אז..במחשב שלי הדיסק הקשיח אינו קיים במנהל ההתקנים הוא קיים ובביוס הוא קיים.
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים תעשה במנהל ההתקנים כפץור ימני על הכונן ---> מאפיינים ותכתוב כאן מה כתוב תחת "מצב התקן", אחר כך תיכנס לאמצעי איחסון (באותו מקום)תלחץ "אכלס" ותכתוב כאן גם את זה
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר אוקיי אז ככה מצב התקן פעיל.. תמונה: "??התקן זה פועל כראוי. אם אתה נתקל בבעיות בהתקן זה, לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות." אפשרות האכלס לא עובדת.. תמונה: ותמונה של המחשב שלי אין ממש מה להראות פשוט הוא לא מציג את הכונן...
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים תחת Disk Driversתצביע על WDC-WD200AB-00BVA0 ותמחק אותו כמו כן תעשה זאת על ה ST3802110A
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.