עבור לתוכן

בעייה ב Memtest ה Windows לא עולה

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה

קיבלתי מחשב שברגע שהוא מגיע למצב של טעינת הוינדוס רואים מסך כחול לשניה אחת ואז הוא עושה ריסט ומתחיל מהתחלה את המחשב

ניסיתי להפעיל לינוקס מדיסק אבל על ההתחלה הוא כבר מפסיק את העליה של הלינוקס ועושה ריסט, ניסיתי להתקין את הוינדוס מההתחלה אבל ברגע שהמחשב מסיים לטעון את קבצי התקנת הווינדוס [המסך הכחול שיש בהתחלה עם הדיסק של ההתקנה] אז הוא מראה מסך כחול והשגיאה היא 0000000050 משהו כזה..

אז הרצתי את Mem Test והוא מצא ישר על ההתחלה 3500 ומשהו שגיאות עם הזיכרון הנוכחי

אז לקחתי זיכרון תקין ממחשב ישן: SDRAM - KVR100X64C2/128 והחלפתי את הזיכרון [הזיכרון שהיה: SDRAM - KVR133X64C3/256]

ואז ברגע שהפעלתי את המחשב עם הזיכרון התקין מהמחשב הישן המחשב נדלק אבל לא רואים מסך - החלפתי לעוד כמה זיכרונות SDRAM תקינים שעבדו במקביל עם SDRAM - KVR100X64C2/128 ככה שיש להם אותם תדרים ואותה מהירות C2 והמחשב נדלק אבל המסך לא עלה..

ברגע שהחזרתי את הזיכרון הפגום של הC3 133 256 המחשב עלה וראו מסך אבל שוב הייתה הבעיה עם הווינדוס והזיכרונות [אבל לפחות ראו תמונה]

המחשב לא ציפצף או השמיע קולות עם הזיכורונות האחרים - פשוט לא ראו תמונה

עכשיו האם עליי לקנות מהאינטרנט זיכרון C3 133 256 שיהיה בדיוק באותו תדר כמו הפגום או שהלוח אם אמור לקלוט את הC2 וזה כנראה בעיה אחרת..?

האם זה הגיוני שהמחשב יתמוך בC3 133 256 ולא יתמוך ב C2 100 128 ?

אשמח לתשובה מיידית ככל שאפשר - תודה

פורסם

אנא קרא את חוקי הפורום

תשנה בבקשה את הכותרת למשהו כמו "בעייה ב Memtest ה Windows לא עולה" בעזרת כפתור modify.gif

פורסם
  • מחבר

שיניתי

פורסם

תודה,

מה המפרט של אותו מחשב

פורסם
  • מחבר

הלוואי שהייתי יודע

הוא של IBM ולא כתוב על הלוח אם כלום..

פורסם

תוריד בבקשה את התוכנה Everest מפה

תפתח את התוכנה ושם תחת Computer לך ל Summery ותעלה לפה את התמונה

פורסם
  • מחבר

הלוואי היה אפשר.. המחשב לא עובר את מצב טעינת הווינדוס בגלל הזיכרון הפגום!

אז אני רוצה להחליף לזיכרון ויש לי רק יותר ישן CL2 במקום הCL3 והלוח אם לא מאתר אותו למרות שהוא תקין לחלוטין! ניסיתי גם עם עוד כמה זיכרונות של CL2 וזה לא הלך.. המחשב נדלק אבל המסך לא..

עם הזיכרון של הCL3 המחשב נדלק אבל אז נכבה בגלל הזיכרון הפגום..

עם אני יקנה זיכרון CL3 מהאינטרנט זה בטוח יעבוד?

פורסם

מחשב של IBM. קשה קשה.

קח את אחד הזכרונות ב-100 מה"ז, תקע אותו פנימה ונסה לאפס את הביוס.

אם לא עוזר, חרוש את לוח האם ונסה לאתר איזה ג'אמפר שעלול לקבוע את תדר הבאס.

אם אין, הכנס את הזכרון הדפוק (133), נסה להכנס לביוס (Fמשהו במחשבי IBM בד"כ), ולבדוק האם יש שם אופצייה להגדיר את מהירות הזכרון ל-100 מה"ז.

פורסם

יכול להיות שהסטיק של ה-100 לא סוחב על 133, אבל לא נראה לי שזה מספיק בשביל שהמחשב לא יעלה, או לפחות ישמיע איזה ציפצוף.

פורסם

תוריד בבקשה את התוכנה Everest מפה

תפתח את התוכנה ושם תחת Computer לך ל Summery ותעלה לפה את התמונה

זה מה שקורה שעייפים וחולים :/

פורסם

יכול להיות שהסטיק של ה-100 לא סוחב על 133, אבל לא נראה לי שזה מספיק בשביל שהמחשב לא יעלה, או לפחות ישמיע איזה ציפצוף.

יכול להיות מאוד במיוחד אם לIBM הישן הזה יש בעייה בהגדרות JUMPERFREE

פורסם

Jumperfree כאשר הוא במצב הזה הוא נותן לך לשנות ערכים שונים בביוס

פורסם

וביכולת הזיהוי האוטומטית של המעבד בלוח.

פורסם

של המעבד

הזיכרונות לא קשורים

פורסם

יכול להיות שהבעיה בכלל בלוח

תאפס את הביוס ובדוק שחיבורי המתכת למארז לא מקצרים משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים