עבור לתוכן

אופציה נחמדה לקירור הגשר הצפוני - tt extreme spirit 2

Featured Replies

פורסם

רוב הלוחות המבוססים על שבבי אינטל (כרגע האופציה השפויה למשתשי קונורו) משתמשים בגוף קירור פסיבי, שקט מאוד אבל חם.

קירור הגשר הצפוני יכול בהחלט לתת עוד כמה מגה הרצים נוספים ל fsb ולשפר את מצב האוברקלוק.

כרגע יש היצע מוגבל יש בגופי קירור טובים לגשרים הצפונים, אבל הנה אחלה אופציה שצפויה בקרוב להגיע לארץ:

tt extreme spirit 2

גוף קירור עשוי נחושת כולו עם 2 פייפים חמודים, שקט יחסית - 19DB, קל להתקנה ויושב על ציר מסתובב ככה שהוא אמור להתאים

לרוב הלוחות הקיימים בשוק - בעלי ה dfi ultra/sli - אין לי שמץ אם הוא יתאים ללוח שלכם בגלל הכרטיס מסך.

ניסיתי בדקתי, מדובר בגוף קירור טוב, על האינטל הוא הוריד לי 7 מעלות לעומת הגוף המקורי + מאוורר 80, ונתן עוד כמה MHZ .

המחיר: בחול הוא עולה סביב ה 20-25 דולר, בארץ הוא אמור לעלות סביב ה 140 ש"ח לדעתי, אמור להגיע בקרוב.

כמה תמונות והמקסימום שהצלחתי למשוך את ה e6700

21ij2.jpg

1ka0.jpg

2rg1.jpg

3om2.jpg

מקסימום super pi על 4.46hmz:

pi446ud9.jpg

יציב 24/7 - 4 גיגה:

4ghz32pin2nc3.jpg

4ghzprimesb3.jpg

best:

cupra :beerchug:

פורסם

כבר מופיע מספר חודשים בקטלוג של CD-LOG, וכן שמעתי עליו דברים טובים. :)

ד"א, WTF?! למה אתה משתמש ברקע של Silver Bullet? אם אתה מעוניין ברקע פשוט תגיד. 8)

פורסם
  • מחבר

ד"א, WTF?! למה אתה משתמש ברקע של Silver Bullet? אם אתה מעוניין ברקע פשוט תגיד. 8)

זה שקסי ;D

פורסם

לא זה לא. :-X

ד"א המחיר שלו בCD-LOG הוא $16 במזומן ו$17 באשראי.

פורסם

16$ אצל סידילוג... :P

השאלה אם הוא מתאים ללאנפארטי

קופרה יש מצב אתה מברר?

פורסם

הוא מתאים רק ללוחות בהם התפיסה של הקירור לצ'יפסט היא עם ברגים?

או שיש מצב לתפוס אותו גם על צ'יפסט 865pe (תפסיה עם קליפסים ממתכת קפיצית) ללא אלתורים מיוחדים?

בכל מקרה, נראה קירור נחמד ואחלה ביצועים... תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הוא מתאים רק ללוחות בהם התפיסה של הקירור לצ'יפסט היא עם ברגים?

או שיש מצב לתפוס אותו גם על צ'יפסט 865pe (תפסיה עם קליפסים ממתכת קפיצית) ללא אלתורים מיוחדים?

בכל מקרה, נראה קירור נחמד ואחלה ביצועים... תתחדש :xyxthumbs:

הוא מתאים גם ללוחות אם ברגים וגם אם ווים - האינטל 975 שלי גם עם ווים, עובד אחלה.

בכלל קשה לי לראות לוח שהוא לא יתאים עליו למעט ה DFI שהכרטיס מסך יושב מעל הגשר, אני ינסה לבדוק את זה בכל אופן.

פורסם

WOWOWOW מגניב אחשלו :) אם אני יקרר את "גשר לונדן" זה יותר ל יותר hz למעבד שלי? הוא טמפ של 37

פורסם

עם תוכל לבדוק אותו על ה-dfi זה יהיה מושלם בכל אופן גם מקרר טוב וגם נראה טוב תתחדש.

פורסם

הוא מתאים גם ללוחות אם ברגים וגם אם ווים - האינטל 975 שלי גם עם ווים, עובד אחלה.

בכלל קשה לי לראות לוח שהוא לא יתאים עליו למעט ה DFI שהכרטיס מסך יושב מעל הגשר, אני ינסה לבדוק את זה בכל אופן.

תודה רבה על התשובה... תהיה לנו בריא.. כל פעם משהו חדש אתה מביא לנו.. תמשיך ככה ;)

פורסם

את הרוב בכלל לא ניתן להשיג בארץ..

פורסם

את הרוב בכלל לא ניתן להשיג בארץ..

הזלמן הכי טוב בביקורת מכל בחינה והוא ניתן לקנייה בפנדה מחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים