פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אהלן,יש לי את ה Creative Zen Vision: M, ושמתי לב שאין לו כ"כ הרבה מוצרים נלווים כמו לאייפוד.מטען הבנתי שאני צריך מטען USB פשוט. (מה עם זה?)נרתיק - חיפשתי באתרים בZAP ובדקתי גם בחנויות פיזיות, ולא מצאתי נרתיק. יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות?ודבר אחרון - עברית,יש איזושהי התפתחות בעניין הזה? זה כבר מתחיל להציק.יש מצב למערכת הפעלה חילופית כדוגמת RockBox?בתודה,איציק.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים קודם כל תגיד תודה שה-ZVM לא במצב של האייפוד שכל מוצר הכי בסיסי עולה מאות שקלים.בקשר למטען, מה שציינת עושה את העבודה.נרתיק, רק בחו"ל. לפחות בנתיים.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מצטרף לשאלה.איפה אפשר למצוא סקין של zvm בארץ ?ואם לא, אז מאיזה אתר בחול אפשר להזמין אותו.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אין בארץ וחבל...למה אתה צריך מטען לUSB אם יש מטען ישירות לחשמל?נרתיק אפשר לקנות בEBAY כמו שאני מתכנן לעשות כי בלי נרתיק הוא נשרט
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר למה אתה צריך מטען לUSB אם יש מטען ישירות לחשמל?זה חוסך לי נשיאה של 2 מטענים שונים ל-2 נגנים שונים.איפה ניתן להשיג מטען רגיל? יש לו יתרון?
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר ZVM שלי ו-X5 של אחי.ואם אנחנו בטיולים או משהו, אז אפשר לקחת מטען USB אחד.אז יש איזשהו יתרון למטען רגיל ולא USB?
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים http://creative.com/products/product.asp?category=13&subcategory=57&product=14486ומטען לא מצאתי...את זה אתה יכול לקנות בחנות של קריאטיב ולעשות משלוח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.