עבור לתוכן

שאלה לגבי לוח אם וכרטיס קול... צריך את שניהם?

Featured Replies

פורסם

אז ככה - במידה ואני קונה את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe שהוא בעל אודיו של 8 ערוצים.. אז חייב לקנות כרטיס קול ? כי הייתי בטוח שאני אוכל לשמוע מוזיקה/צלילים בכלל ללא כרטיס קול...

אז בעצם מה שאני שואל אפשר להסתדר בלי כרטיס קול אלא עם מה שמובנה בלוח אם ? ואם כן - יותר מאוחר אפשר לקנות כרטיס קול ולהוסיף ?

תודה על התשובות וסליחה על האי מומחיות..

פורסם

אני הייתי שוקל קניית מגבר

ומסתפק ביציאה הדיגיטאלית של לוח האם

פורסם

הלוח הזה (כמו הרוב המוחלט של הלוחות כיום) כולל כבר כ.קול (ככה שכשאתה קונה את הלוח אתה מקבל גם כ.קול), וכן אתה יכול להסתדר יופי עם הכרטיס שעל הלוח, מה גם שתמיד אתה יכול להוסיף כרטיס קול אחר ולבטל את המובנה.

פורסם
  • מחבר

אהה אוקיי תודה רבה על התשובות... ובינתיים אני אסתפק בכרטיס קול המובנה כי אני הולך להשקיע קרוב ל-8,500 שקל על המחשב וכרטיס קול בכלל לא היה בהוצאות.. אולי עוד חצי שנה שאני אסיים את המחשב אני אקנה..

כי הבנתי שהלוח אם הזה של Asus מאוד איכותי.. הוא גם יקר :lol: 1590 שקל :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שהוא יקר.. אבל אני מעדיף אותו בגלל כל הפיצ'רים הקטנטנים שיש לו אם זה השלט ואם זה ה-Wifi...

וחוץ מזה אני לא מתכנן שוב אוברלוק כי אין לי מושג איך עושים ורק לפני שבועיים הבנתי מהפורום פה מה זה.. שזה המהרה.. ואני מאמין שאם אני אעשה את זה למחשב שלי עם מדריך אני עוד אהרוס את המחשב שלי... :lol: אז אני אשאיר לאנשים אחרים לעשות אוברלוקים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים