פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים whaaaaat's uppppppp? מישהו זוכר אותי פה בכלל? האמת דיברתי היום עם קבב (אההמם סטינגר) והייתי בשוק כמה אני לא מעודכן, כבר ירדו מה10 שניות בסופר פאי (ואני חשבתי שלרדת מ20 זה מטורף!) וסתם בשביל רוח השטות
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים גוסט דוג! את השם הזה חיפשתי. אחחח שגיא הידוע בשמו השני איכות, די סיכם את העניין. איפה הימים של מישה עצבני! של קוקה קולה עפה לעבר מפגשים זרים בעזריאלי. איפה PURE GOLD שהמארז שלו נתן לי את ההשראה המיתולוגית להתחיל לעשות מודינג. שיבי נתן את קולו פה, איפה alianyn, stinger, avner, בנצי בוי וסופר גון, אריק גי. ולמי ששאל לגבי KRIZ, הוא התגייס ומכר את המחשב שלו לחלקים, לפחות פירסם מכירה. איפה הימים ששמנמנים קיפצו להם בימי הולדת! מאז התחלפו כל כך הרבה אנשים וכל כך הרבה חומרה....
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים יכול להיות שזו התגובה הראשונה שלי?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=63363.msg593353#msg593353עוד מהימים שצורבי DVD היו דבר חדש, וכולם חשבו ש LG זה דרעק?
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים ולמי ששאל לגבי KRIZ, הוא התגייס ומכר את המחשב שלו לחלקים, לפחות פירסם מכירה.הוא כבר הספיק להשתחרר ^^ :bigglasses:
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים lg באמת דרעק אני לא ישכח בגיל 10 הוצאתי 600 שקל שזה יחסית הרבה כסף לילד בן 10 על צורב, קיצר הצורב נדפק אחרי יומים מאז אני לא מתקרב לצורבים שלהם גם אחרי 7 שנים
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים חחח...מה שנקרא מובהק סטטיסטית לי דוקא יש 4120B בן כמה שנים שצרב כמות אדירה וחי בשמחה עד היום.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מישהו זוכר את הת'רד הזה, "שונות"? ת'רד הספאם האיכותי מהתקופה שעוד הספאם היה מאושיות המקום הזה.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר הולי!!! בטח זוכרים! חחח אגב מאז נסיוני עם NEC הם רולז חחח לא זוכר אבל אני זוכר שעוד אתה וליאור לא הייתם מודרייטורים אהה נכון וגם אינטגרל
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים גיגה בוט אתה מתגייס עוד שנתיים ? נראה לי אנחנו מתגייסים ביחד קיבלתה כבר צו ראשון ?
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אני כבר בן 16 וארבעה חודשים וקיבלתי כבר וגם עולה לי''א אי איי איי השנה הכי קשה לא ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.