פורסם 2006 באוגוסט 1319 שנים אהלן!לא מזמן חזרתי לפורום נראה לי שאהיה הרבה,היתה תקופה שקצת הזנחתי,אז מזה בא לי לראות את כל השמות הגדולים כל מי שפה מלא זמן The Old Gang ;D ;D
פורסם 2006 באוגוסט 1319 שנים מחבר מה שנתיים זה כלום? אני מתכוון לכל החברים שפעם היית רואה המון ועכשיו בקושי =]
פורסם 2006 באוגוסט 1319 שנים מחבר גם אני לא , תודה! הנה מה אומר הישנים! לא נוזל להם חר* מהפה פעם היה פה תענוג עד שבאו כל הנובים חח
פורסם 2006 באוגוסט 1319 שנים גם אני לא , תודה! הנה מה אומר הישנים! לא נוזל להם חר* מהפה פעם היה פה תענוג עד שבאו כל הנובים חח וואלה לא הבנתי אותך... ניסיתי גם ציניות ועדיין לא הבנתי. מה אתה בעצם אומר? O0
פורסם 2006 באוגוסט 1319 שנים מחבר אני גם לא מכיר אותך, תודה שאתה עונה כמו בנאדם הישנים = אנשים שלא נוזל להם חרX מהפה פעם היה ממש טוב עד שהפורום הוצף בנובים :s07: סעמק אני רואה סתם באתם להספים.. יאללה לנעול...
פורסם 2006 באוגוסט 1319 שנים תגדיר עד כמה ישן. : אני נרשמתי אי שם ב2002...... הקטע הוא שחלק מהותיקים או שנעלם או שמצא חיים או שהחליף ניק(הייתי פעם GODKILLER ועכשיו אני ציאניד ) או שקיבל אזהרות.... לא נראה לי שתראה פה וותיקים.
פורסם 2006 באוגוסט 1319 שנים טוב בוא ננסה לא לגרור את הדיון הזה למקומות לא קשורים שיתפתחו סתם לריב...GigaBoT, אני באמת זוכר שהיית מאוד פעיל לתקופה מסויימת... למה עזבת? בכל מקרה, ברוך השב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.