עבור לתוכן

מה אתם חושבים על X-blade?

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על המארז X-Blade ?

פורסם

של A-Top באיכות טובה

אבל יש מארזים הרבה יותר טובים בטווח המחירים שלו

פורסם
  • מחבר

אפשר המלצה על מארז עד 300 ש"ח ?

פורסם

מבחינת איכות מעטים מתקרבים ל-Compucase 6A19/6A21

פורסם
  • מחבר

אפשר משו שיש שילוב בין ביצועים טובים לבין חזות חביבה .. =]

אני מתכוון שלא יהיה לבן ושיראה מעט חדש כאילו שלא יהיה פשוט מדי אם אשפר להשיג לי משו כזה?

פורסם

המארזים של צ'יפטק ב-KSP.

330-335 שקל, אבל באים בלי מאווררים...

אין שום דבר טוב יותר בתקציב.

פורסם

^^^בטח שיש^^^

הטרנספורמר לוקח אותו!!! הוא מקרר יותר טוב ממנו וגם הרבה יותר יפה ממנו ( אני יודע שז לא אמור להיות חשוב אבל הוא רוצה מארז יפה אז... )

הוא עולה 320 בנועה, הוא ממש ממש יפה, ומגיעה עם שלושה מאווררים של 80mm עם לדים, ואחד רגיל של 120mm.

אבל המאווררי לדים ממש רועשים, אז אם אתה רונה את המארז אני מציע לך להחליף אותם, ואפילו זה יהיה מצוין אם תקנה עוד מאוורר של 120mm מקדימה.

פורסם
  • מחבר

לגבי המאוורר יש לי אחד של Arctic Cooling 7 - מאוורר של המעבד.. האם זה מספיק טוב? יש עוד הצעות ?

פורסם

מה התקציב, והאם שקט חשוב?

פורסם
  • מחבר

תקציב : 300-350

יש לי כמו שאמרתי מאורר אחד של Arctic Cooling 7 - מאוורר של המעבד וכן הוא מאוד שקט ..

בוא נגיד ככה: פעם החום היה על 72 ככה... כשהחלפתי למאוורר של Arctic ירד לי לסביבות 45 - 58

ופעם ב-נוטה ל 70 ומשו.. בכל מקרה אני רוצה שיגיע למשו כמו 30 ומשו מעלות.. אם אפשר הצעות?

פורסם

לגבי המאוורר יש לי אחד של Arctic Cooling 7 - מאוורר של המעבד.. האם זה מספיק טוב? יש עוד הצעות ?

מה זאת אומרת? מספיק טוב למה???

פורסם

בכל מקרה אני רוצה שיגיע למשו כמו 30 ומשו מעלות.. אם אפשר הצעות?

גם אני רוצה הרבה דברים

אין היום קירור אוויר שמסוגל לקחת מעבד כלשהו בסוקט 775 ל-30 מעלות

בטח לא כשהטמפ' בחוץ עומדת על 33 מעלות

פורסם

הקירור אויר הכי טוב במחיר סביר הוא ה-NINJA PLUS, ויש את ה0BT שמתחרה בו וצמוד אליו מאוד בביצועים ושקט ממנו.

פורסם

אם כבר יש לך אותו אז לא ממ שווה להשקיע בחדש.

דבר ראשון תוריד אותו, תנקה טוב טוב מהאבק, גם את הבסיס עם קצת אלכוהול ומקלוני אוזניים

נקה את המעבד שים משחה טרמית מחדש. ותחזיר, תיהיה ירידה גדולה.

איזה מעבד יש לך?

פרסקוט או סמיט'פילד בחיים לא יגיעו ל 30 ומשהו עם קירור אוויר וחום הקיץ כאן בארץ.

פורסם

אבל לא דברנו בכלל על מארזים? אני ממש התבלבלתי!

מה אתה צריך לדעת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים