פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים שאני מפרמט המחשב כל הזמן מתחיל את עצמו מחדש באמצע ההתקנה ככה איה 5 פעמים עד שהוא מסייםעכשיו הווינדוס עולה לי וכל פעם יתקע לי (בלי אינטרנט) ושאני מנסה לעשות איחוי הוא אומר לי שחסר לו איזה שתי קבצים לכן הוא לא יכול לעשות איחויבקיצור משהו מוזרהוא ניתקע כל 10 דק' בערך שאני מפעיל מחדש תמחשבמה זה יכול להיות?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים סבבה אחי הבנתי זאת בעיה במחשב שלך תנסה להתקין סתם את ווינדוס 98 ואז תראה אם יש בעיה ואז תנסה להתקין את ה-XP SP2 אם גם ב-98 זה עושה בעיות אז יכול להיות משהו בלוח אם
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים זה מה שאני אומר אם הוא לא מצליח איך שאמרתי לו אז זאת בעיה בחומרה כנראה וצריך לבדוק את זה....
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים יכול להיות שאתה מתקין על דיסק SATA? אם כן יכול להיות שהדריוור שלו לא תואם, ואם זה גירסה של 64BIT צריך דריוור חדש
פורסם 2006 באוגוסט 1319 שנים סבבה אחי הבנתי זאת בעיה במחשב שלך תנסה להתקין סתם את ווינדוס 98 ואז תראה אם יש בעיה ואז תנסה להתקין את ה-XP SP2 אם גם ב-98 זה עושה בעיות אז יכול להיות משהו בלוח אם נכון מאוד היה לי מצב דומה אצל חבר עד שלא התקנתי לו 98 לא היה ניתן להתקין xp sp2 תראה גם אנטי וירוס מפריע להתקין
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים תעשה את זה ותראה שזה הסתדר רוב הסיכויים ואם לא אז יש לך בעיה בחומרה אבל תנסה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.