עבור לתוכן

בעיית אתחול במחשב חדש AMD ATHLON 3800 X2 AM2

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קבלתי בתחילת השבוע את המחשב החדש שלי שאת מפרטו ניתן לראות בצד בלחיצה על המפרט מחשב.

המחשב מריץ Windows XP Pro SP2 והבעיה שיש לי היא שהמחשב לפעמים מבצע איתחול באופן פתאומי.

אז ככה התקנתי את הדרייברים הכי עדכנים לרכיבי הלוח אם מתוך האתר של nVIDIA וכן גם התקנתי את הדריייברים הכי עדכנים של ATI כלומר ה catalyst 6.7

bios חדש ועדכני ללוח לא נמצא ע"י תוכנת העידכונים של ASUS אבל הצלחתי למצוא באתר שלהם גירסה עדכנית יותר אז הורדתי ועדכנתי.

סריקת וירוסים לא העלתה דבר.

בדיקת הזיכרונות באמצעות התוכנה Windows Memory Diagnostic של Microsoft גם לא העלתה דבר והזכרונות תקינים.

כרגע טמפרטורת המעבד הינה בסביבות 42-44 +/- וטמפרטורת הלוח הינה 38 .

אשמח לעזרתתכם בפיתרון הבעיה (אני מקווה שאין מדובר כאן ברכיב חומרה כזה או אחר שהוא תקול) בהקדם

בתודה מראש לכל העוזרים.

עדכון:

בעיה נוספת היא שה catalyst לא עולה לי. ומישום מה ב processes שב task manger ה CLI מופיע לי פעמים.

פורסם

תעלה בבקשה את הקובץ(2-3 קבצים) מתייקית ה Windows\MiniDump

פורסם
  • מחבר

טוב זה קצת אבוד מאחר ולא יצא לי לראות את התגובה שלך ואתמול בערב מחקתי והתקנתי את ה Windows XP 64Bit שלכאורה נראה בסדר אך כמובן יש לי מספר דרייברים של סורק וכאלה שאני צריך לחפש עם יש וכן בעיות עם התקנת תוכנות כגון ה Adobe Acrobat 7 pro.

פורסם

עדיף שכבר מההתחלה תתקין את הדריברים הכי עדכניים, כמובן שלבדוק שיש תמיכה ב 64bit

פורסם
  • מחבר

כן את זה בדרך כלל אני עושה.

בינתיים המחשב עובד ומרבית הרכיבים שהיו לי עובדים גם עכשיו תחת ה windows xp pro 64bit, האמת שקרה לי איזה פעמים פעמיים שאתה מאתחל מחדש את המחשב המסך טעינה של ה windows נתקע במעין לופ כזה כל הזמן חוזר על עצמו והמחשב וה windows לא עולה, אבל ביצוע reset למחשב שב ומעלה זאת באופן תקין.

פורסם

אתה משתמש בדיסק קשיח SATA או IDE?

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בדיסק SATA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים