עבור לתוכן

בקבוק נשבר

Featured Replies

פורסם

אוקי, תור אדם שקיבל מגן מאה בפיסיקה (במכניקה!!) אני יוכל להגיד לכם שאם אתם אומרים שצריך פחות כח בשביל לשבור בקבוק מלא, אז ברור שבקבוק ריק יותר כואב!!!, הבעיה היא, שאני ממש לא קראתי את כל האשכול ולכן אני לא יודע איך הוכחתם את זה, ואני עדיין בספק..... כי יש כל כך הרבה משתנים, זה משגע!!

• תגובות 108
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פשששש... כמה עזרת עם המגן 100 שלך... עכשו אנחנו יודעים בדיוק מה קורה בשבירת בקבוק... זה משגע :lol::kopfpatsch:

פורסם

פשששש... כמה עזרת עם המגן 100 שלך... עכשו אנחנו יודעים בדיוק מה קורה בשבירת בקבוק... זה משגע :lol::kopfpatsch:

את הדברים האלה אנחנו לא לומדים בשיעורי פיסיקה.... ואני ממש לא חושב שכמוכם, אני דווקא אומר שצריך יותר כוח בשביל לשבור בקבוק מלא, כי הנוזל יוצר לחץ על הדפנות שעליו אתה צריך להתגבר, לעומת זאת באויר אין לחץ (יש אבל הוא לא ניחשב כי הוא מתאפס, כי יש את אותו לחץ בצד השני), ולכן הוא ישבר יותר בקלות!

פורסם

ניסיתי היום (לא על הראש)-ומה לעשות התיאורה שלך נכשלה

פורסם

ניסיתי היום (לא על הראש)-ומה לעשות התיאורה שלך נכשלה

תאר לי את הניסוי.....

ובבקשה אל תגיד לי שאתה זרקתה את הבקבוק....

פורסם

לקחתי עשרה בקבוקים ריקים. מחצית מלאתי במים(לא מבזבזים סתם בירה...) והשאר ריקים.

מה שיוצא שיש לי חמישה זוגות של בקבוקים ריקים ומלאים.

ניסיתי באותה עוצמה(לפי הערכתי) לנפץ בקבוק מלא ואח"כ את הריק(על ארון)

פורסם

נו, ומה התוצאה?

והוויכוח פה (בעמודים האחרונים...) הוא על השפעת לחץ הגז על הבקבוק...

פורסם

בפעמיים הראשונות הבקבוקים הריקים נשברו רק בפעם השנייה לעומת המלאים שנשברו ישר

פורסם

ניסיתי באותה עוצמה(לפי הערכתי) לנפץ בקבוק מלא ואח"כ את הריק(על ארון)

מה זה אומר לנפץ? מה עשיתה בדיוק?

פורסם

הפיל אותם מגובה מסוים

5 מלאים 5 ריקים

הפיל אחד אחרי השני

הוא אמר שהריקים החזיקו ליפעימם 2 נפילות והמלאים לא החזיקו יותר מפעם אחת

IG מה הקטע שלך ? כל פעם שאתה מופיע איפה שאני רושם אתה רושם משהו עליי חלאס

פורסם

איפה רשמתי עליך משהו (חוץ מבת'ראד הזה, וגם זה בצחוק... :P)?

אגב, אם אני לא טועה, אז זה לא משנה כמה פעמית תפיל את הבקבוקים, האנ' שתדרש לשבירה תהייה זהה... זכוכית לא מתעייפת (אם אני זוכר נכון, היא פשוט נשברת...)

זה אומר שהניסוי לא הייה מדוייק במיוחד...

פורסם

הפיל אותם מגובה מסוים

5 מלאים 5 ריקים

הפיל אחד אחרי השני

הוא אמר שהריקים החזיקו ליפעימם 2 נפילות והמלאים לא החזיקו יותר מפעם אחת

IG מה הקטע שלך ? כל פעם שאתה מופיע איפה שאני רושם אתה רושם משהו עליי חלאס

זה בדיוק הבעיה!!!!

אם הוא מפיל אותם, אז הכח שהריצפה מפעילה על על הבקבוקים המלאים היא פי כמה וכמה יותר גדולה מאשר הכח שהריצפה מפעילה על הבקבוק ריק כאשר הוא נופל... בכלל לא הייתה צריך לשאל, זה ברור מאליו!!!!

הניסוי הנכון שצריך עשות זה ללחוץ על הבקבוק עד שהוא נשבר... וגם את הכח צריך למדוד, יש לי כבר את הניסוי בראש, אבל אין לי את הכלים.

פורסם

אני רואה שלא קראת כל כך את התארד אז ככה אני כל התארד אומר שאי אפשר לבידוק את זה בלי מכשירים מיוחדים

הפעם אני מיתפשר ואומר נו טוב 5 ניסיונות וכולם אומרים שזה נכון אז לא נורא זה כבר ניבדק

פורסם

זה בדיוק הבעיה!!!!

אם הוא מפיל אותם, אז הכח שהריצפה מפעילה על על הבקבוקים המלאים היא פי כמה וכמה יותר גדולה מאשר הכח שהריצפה מפעילה על הבקבוק ריק כאשר הוא נופל... בכלל לא הייתה צריך לשאל, זה ברור מאליו!!!!

הניסוי הנכון שצריך עשות זה ללחוץ על הבקבוק עד שהוא נשבר... וגם את הכח צריך למדוד, יש לי כבר את הניסוי בראש, אבל אין לי את הכלים.

כבר ציינתי שזה היה ניפוץ על הארון אני מניח שזה מובן שני עשיתי את זה בעזרת היד שלי

פורסם

הניסוי לא נכון, אם אתה רוצה לבדוק אתה צריך להשכיב אותם ולהפיל עליהם חפץ מגובה קבוע, ככה כל הבקבוקים מקבלים אותה מכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים