עבור לתוכן

צריך הסבר על הקשר בין הבעיה שלי אם כרטיס מסך ללוח אם

Featured Replies

פורסם

לפני משהו כמו חודש וחצי קניתי את הכרטיס מסך INNOVISION 6800LE...

מהרגע שהפעלתי אותו הוא עשה לי בעיות כמו ארכיפקטים במחשקים, נקודות אדומות וכחולות בסרטים וסרטונים, קפיצות מוזרות ב-FPS וכדומה....

אבא שלי חייל בקבע ולכן לא יוצא לו לקחת הרבה פעמים ימי חופש(במיוחד בגלל המצב...)אבל אתמול התמזל מזלי(שבסוף התברר שאין לי כל כך מזל ואני ידבר על זה במחשב) והוא הצליח לקחת יום חופש...

מיד שחזרתי בצוהריים הוא נסע איתי למעבדת החנות( של PCNOW) סיפרתם להם על הבעיות שיש לי ומיד הם החליפו לי את הכרטיס בחדש בלי לשאול שאלות...

נסעתי שמח ומאושר הביתה מיד התחלתי לפתוח את המחשב, חיברתי את הכרטיס מסך, חיברתי את המולקס, חיברתי את החיבור של המסך מאחורה, לחצתי על כפתור ההפעלה ו..!!!!....כמובן...המחשב לא עובד...שחכתי להפעיל את החשמל של המחשב בחזרה...

מיד ניגבתי את הזיעה ולחצתי על הכפתור של הספק כדי להפעיל את החמשל....אבל כמובן...המחשב לא פועל!

המחשב נדלק והכל בלי ציפצופים מוזרים ובלי שטויות...אבל המסך כאילו סגור...

אני כבר יומיים מנסה לסדר את הבעיה ושום דבר לא עוזר....

התקשרתי לחברה והם אמרו שזה מאוד מוזר ששתי כרטיסים עושים בעיות ושאני יביא את כל המחשב אליהם והם יעשו לי בדיקה מלאה של המחשב בחינם...

באתי כבר לנתק את הטלפון ואז הבחור שדיבר איתי בטלפון אומר "רגע...איזה לוח אם יש לך? "...

רק אמרתי "ASUS..." הוא אומר "אוקיי...הסברתי לי את כל הבעיה..."

מרתי לו "נו...אז למה אתה מחכה?...תסביר לי מהי?"...

אז הוא אומר "זה משהו תכני בלוח אם שלך...תביא את המחשב שלך לפה ונסדר לך את זה"

אמרתי לו "זה קשור לזה שהלוח הוא ASUS ?"

הוא אומר לי "כן..."

אמרתי לו "זאת בעיה ידועה בלוחות של ASUS?"

הוא אומר לי "כן.."

עכשיו כמו שהסברתי לכם, לא יוצא לי כל כך להגיע אליהם למעבדה לכן אשמח אם תגידו לי אם מישהו יודע על איזשהי בעיה בלוחות אם של ASUS אם GEFORCE 6800LE או משהו?

שאלתי אותו אם הוא יכול להסביר מה בדיוק והוא אמר שהוא לא יכול להסביר לי...שזה תכני מדי...

מישהו שמע על בעיה כזאת בלוחות של ASUS?

מה אני יכול לעשות?

הפעם הבאה שיצא לי להיות שם זה אולי בעוד שלוש שבועות ואין לי כח לחכות...בינתיים אני תקוע אם ג'יפה 2 שלא מפעיל שום משחק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים