עבור לתוכן

מעבד מרעיש בצורה מסמררת שיער. :|

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

המעבד שלי הוא Intel Pentium4 2800MHZ HT Presccot.

אז ככה, לאחרונה, הוא התחיל להרעיש ממש חזק, אני בטוח שזה המעבד כי כשאני מוריד את האיוורר ב-SpeedFan המחשב שותק.

הוא ממש מרעיש כשמופעלים משחקים כבדים, כגון: FarCry,MostWanted וכו'.

(אל תגידו לי לנקות אבק - כבר עשיתי זאת וזה לא עזר לי).

הדבר המצחיק הוא שהטמפרטורה לא עולה על 55 בשעת מאמץ.

יש לי את המחשב הזה שנתיים. הוא מעולם לא הרעיש ככה. מצד שני - אף פעם לא מרחתי שום משחה.

הבנתי שקיימת משחה שאפשר למרוח אבל זה מסובך עבורי ואין לי כוח לזה.

ואז ראיתי שאפשר למרוח משחה אחרת - רק להרים את המדבקה המחליפת צבעים על המאוורר ולזפזפ לשם WD40 או משהו כזה.

מה דעתכם מה כדאי לעשות כדי להשתיק את המעבד קצת? D:

פורסם

הבעיה היא בקירור של המעבד ולא במעבד עצמו.

אתה בהחלט יכול לנתק את המאוורר וההיטסינק, ולשמן אותו (יש מדריך באתר.)

ואיך הגעת שהנושא הזה קשור לפורום "תצוגה וגרפיקה"?

פורסם
  • מחבר

טעות שלי אפשר לנעול.

אפשר להעביר לפורום המתאים? תודה.

פורסם

רק שתדע שאצלי גם יש פרסקוט 3GHZ שהטמפ' שלו בגלישה באינטרנט זה 55 והוא המון פעמים עובר את ה70 עמלות

הוכחה:

aaaarm0.jpg

ואם אתה רוצה להכין חביתה ולחסוך בגז

אתה מוזמן לטגן אותה על המעבד של המחשב שלי

פורסם

גם לי יש פרסקוט 3.0Ghz והוא היה מתחמם עד לרמה שהוא היה נעצר ועושה ריסטארט..

אבל קניתי לו את הזלמן CNPS-7000B AlCU LED ועכשיו הוא מגיע ל-60 במאמץ...

בעיקרון גם מאוורר בדלת שידחוף עליו אוויר קר מבחוץ יעשה פלאים - הוריד לי מעל 8 מעלות מהלוח ועוד 3 מהמעבד במנוחה

פורסם

טוב הוא אמר שלא הטמפ' מפריעה לו אלה הרעש...

תנסה לשמן את המאורר... תעשה עליו "פוף" חזק חזק... תן לו הרצה קטנה עם פן שיסתובב מהר יכול להיות תקוע שם מש'ו...

:xyxthumbs:

פורסם

יכול להיות שהמאוורר כבר נדפק, ואם מה שהמליצו לך עד עכשיו לא עזר אז תצטרך להחליף מאוורר ( במקרה הטוב )

פורסם

לי יש את אותו מעבד כמו שלך, וזה רעשן!!!

דבר ראשון, אם אתה רוצה לפרק את המאורר, ולהוציא את גוף הקירור, אז תדע לך שאתה צריך אחר כך לנקות את המשחה הטרמית, כי אחרי שנתיים היא פשוט נהפכת לאבק בחום של פרסקוט.

אז אם אתה אכן רוצה להוציא ולנקות, אתה יכול לפרק את הגוף קירור מהמאורר, ואז יש לך רק את הגוף קירור, שאותו אני ממש ממליץ לשתוף במים, אכן כן, אתה שותף אותו במים והוא ניהיה כמו חדש (!!!), אחר כך אתה מנער אותו מהמים, ואז מיבש אותו טוב טוב עם פן לשיער, זה תמיד עובד (עשיתי את זה כבר שלוש פעמים), את המאורר אתה מנקה ואז משמן עם WD40, אחר כך, אתה מנקה קצת מעל המעבד, עם צמר גפן ואלכוהול (בזהירות, אחריותך), ואז מחזיר הכל, ומחבר את המאורר שוב ללוח אם ומפעיל.

באחריותך !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים