עבור לתוכן

שאלה לגבי מפצל ואוזניות.

Featured Replies

פורסם

כמה שאלות, אז ככה:

1) אם אני מחבר מפצל לכרטיס קול ונגיד שם לו רמקולים וגם אוזניות, זה פוגע באיכות שאני אקבל?

עוד שאלה היא שקניתי לפני כמה חודשים AUDIGY 4 SE 7.1, כמו כן קניתי גם אוזניות אך לצערי מיהרתי עם הקנייה וקניתי אוזניות סטריאו (SENNHEISER HD 415) שעלו לי 450 שקל בצליל (אני יודע שסידרו אותי קצת במחיר).

קניתי בעיקר כדי לקבל ביצועי סאונד טובים במשחקים, אך האוזניות שקניתי ממש טובות למוסיקה אבל לצערי הן גרועות למשחקי פעולה ברשת.

2)זה קצת שריטה אבל אני רוצה לקנות כרגע אוזניות שבאמת יתנו לי ביצועים טובים למשחקים, ברגע שאני אשיג את הכסף מהעבודה שאני חשבתי על לקנות את אלה

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5487, קיבלתי עליהן המלצות בתור אוזניות מעולות למשחקי פעולה. שווה?

נ.ב: אני אשמח לצאת בכמה שפחות נזק כספי, אז אם יש לכם אוזניות סראונד טובות בפחות כסף - תציעו)

3)כמו כן כדי לא להרגיש שסתם קניתי את ה- HD לחינם אני רוצה לקנות איזה נגן MP3, ולהנות מאיכות המוסיקה, אין לי תקציב למשו יקר, בסיביבות ה- 300 שקל מקסימום (עדיף כמה שפחות), מספיק לי 256 מגה ובלי כל מיני שטויות וגאנק מסביב רק שישמיע מוסיקה, כמובן שעדיף באיכות טובה אם זה נכנס לתקציב.

יש הצעות?

פורסם

אני אנסה לענות על השאלות .

1) כן , ברגע ששמת מפצל אוזניות ביציאה לכרטיס קול (יציאת הסטיראו ) הכוח יתחלק ... לא האיכות אלא הכוח שהכרטיס קול מוציא.

אוזניות לפני שקונים אותם , שומעים אותם . לסנהייזר יש אוזניות שמותאמות למוזיקה .. לא למשחקים .

2) יש ביקורת באתר על האוזניות שאתה מדבר עליהן , תבדוק אותה .

3) ב300 שקל יש לך רק נגנים ג'נריים , מאוד עדינים וזולים .. הצעה שלי תעלה את התקציב קצת .. גם אם זה 256 מגה ..

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה, קראתי את הביקורת והבנתי שהמדוזה יתנו לי את מה שאני מחפש, בכל מיקרה האם לדעתך הכרטיס קול שיש לי יוכל להחזיק גם את ה- HD וגם את המדוזה לדוגמא בלי שאני ירגיש הבדל רציני?

בנתיים אני יורד מהרעיון של ה- MP3 עדיף לחסוך ולקנות משו' טוב מאשר לקנות זבל.

הא ודא שמעתי כל מיני דגמים של אוזניות שהיו לא שם בחנות לפני שקניתי כמובן, אבל פשוט לא ידעתי ממש משמ כלום, לא ידעתי שיש כזה דבר סטריאו וסראונד והמוכר גם כן אמר "אוזניות אכותיות של סנהייזר בלה בלה בלה איכות טובה בהכול...", קיצר מהרתי לקנות..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המענה, שאלה אחרונה וקטנה,

לכרטיס קול של 7.1 לא תיהיה בעייה לעבוד עם אוזניות של 5.1 נכון?

פורסם

inferno, אתה כנראה לא מעודכן. הנה נגן טוב בפחות מ-300 ש"ח:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372573

אכן לא מעודכן (חוזר מהצבא כל שבוע מטירונות 05 , אבל ממשיך לנסות לעזור :D )

ולשאלת פותח הת'ראד , בהחלט אתה יכול לחבר את האוזניות 5.1 לכרטיס 7.1 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים