עבור לתוכן

חיבור המחשב למערכת סאונד 5.1

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי כרטיס קול 7.1 ערוצים ואני מעוניין לחבר אותו למגבר שלי שתומך ב5.1 ערוצים.

ידוע לי שאני לא יכול לנצל את כל ה7.1 ערוצים שיוצאים לי מהמחשב אבל זאת לו השאלה שלי.

השאלה שלי היא אופן החיבור, כלומר כבלים שיוצאים מהמחשב אל המגבר.

יש לי מעין כבל כזה שאני מכניס לציאה של הרמקולים הקדמיים (או לכל יציאה אחרת כמובן) והוא מפצל את זה לשתי יציאות של RCA.

עכשיו בעיקרון, ממה שאני מבין, כל יציאה כזאת של הRCA אמורה לשרת ערוץ אחד, במקרה שלי שתי הרמקולים הקדמיים.

איך אני מחבר עכשיו בין הRCA שיוצא מהמחשב לבין הRCA שנכנס למגבר??

נכון שזו נשמעת שאלה אדיוטית, אז אני יסביר קצת יותר.

הכבלים שאני צריך הם באורך 12 מטר בערך ולא מוכרים כבלי RCA באורך הזה.

אז קניתי כבלים איכותיים לרמקולים (כבל של שתי גידים - פלוס ומינוס, מוכרים אותך לפי מטר), איך אני מחבר עכשיו את הכבל הזה בעל שתי הגידים בין המחשב למערכת??

אני מודה לכם על עזרתכם!!

פורסם

בוא נעשה את זה קצר ופשוט.

יש לך כרטיס קול 7.1 - נשמע טוב. או שיש שם יציאות RCA או שיש שם יציאה אופטית. אתה לא מחבר את הכרטיס קול לרמקולים ישירות - אחרת למה לעזאזל אתה צריך מגבר?!

אני ממליץ על יציאה אופטית, איכות סאונד יותר גבוהה אבל מכיוון שאמרת שזה 12 מטר אני לא חשוב שכדאי לך דרך כבל אופטי כי הוא נשבר ממש בקלות (זה סיב אופטי סך הכל), ככה שיוצא שאתה צריך כבל RCA אתה יכול לחבר למגבר בצורה של 5.1 עם RCA. כי במגבר שלך בטוח יש כזה דבר, או שאתה יכול לחבר בכבל RCA בודד (מה שלא מומלץ אם יש לך אפשרות אחרת וכרטיס קול כמו שלך). מה שבטוח, אתה לא מחבר כבלים חשופים מהרמוקלים למחשב, בשביל זה יש את המגבר. בהצלחה

פורסם

איזה כ.קול יש לך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים