עבור לתוכן

למה הIAUDIO 6 כל כך יקר??????

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להסביר בבקשה למה מחיר הIAUDIO6 בארץ כ"כ יקר,???

אמנם הוא טוב, אבל אין בו שום דבר מיוחד...

הוא הרבה יותר יקר מהמתחרים הישירים שלו..

ועולה כמעט כמו הX5,. יש איזו תכונה בו שפיספסתי????

פורסם

אישית אני לא מכיר את המוצר , אבל אם הוא חדש הוא יקר ועם הזמן המחיר שלו ירד וירד .. ככה השוק הצרכני עובד ..

פורסם
  • מחבר

זה האבסורד :)

מדובר בנגן די ותיק בארץ שנמכר כאן במשך חצי שנה ברשת BUG אבל בגלל מחיר מופרך כמעט ואף אחד לא קונה אותו ובגלל זה הוא כמעט ולא מוכר...

BUG אף פעם לא ידעו לתמחר את המוצרים שלהם אלא פשוט העתיקו את המחיר מהחנויות המתחרות (והעלו אותו קצת) אבל במקרה הזה, BUG היא החנות הבלעדית שמוכרת אותו לכן אין ממש ממי להעתיק והמחיר נשאר מופרך, כמעט 1500 שקלים לנגן שאין בו שום דבר מיוחד!

פורסם

זה האבסורד :)

מדובר בנגן די ותיק בארץ שנמכר כאן במשך חצי שנה ברשת BUG אבל בגלל מחיר מופרך כמעט ואף אחד לא קונה אותו ובגלל זה הוא כמעט ולא מוכר...

BUG אף פעם לא ידעו לתמחר את המוצרים שלהם אלא פשוט העתיקו את המחיר מהחנויות המתחרות (והעלו אותו קצת) אבל במקרה הזה, BUG היא החנות הבלעדית שמוכרת אותו לכן אין ממש ממי להעתיק והמחיר נשאר מופרך, כמעט 1500 שקלים לנגן שאין בו שום דבר מיוחד!

אז מה מפריע לך לקנות נגן אחר?

בארה"ב הוא עולה 230$ שזה 1200 שקל כולל מעמ

תוסיף על זה עלות משלוח ורווח לחנות ותראה שזה מחיר סביר

פורסם

האשם היחידי במחיר זאת החברה עצמה......רבאק הנגן הזה עולה יותר מכל נגני הפלאש עם 4 ג'יגה.

והעיקר אמרו שהמטרה של ההרד דיסק בנגנים זה שהוא יותר זול.

פורסם

ממ זה לא סתם איכות הצליל שלו מאוד טובה, הוא דיי חדש, הוא של IAUDIO (שזה מוסיף למחיר), הוא קטן וחזק מאוד

פורסם
  • מחבר

כן, אבל כל מה שציינת תקף גם לU3, איכות הסאונד בשניהם זהה, שניהם קטנים מאד, ההבדל היחיד הוא בנפח ובסוג הזכרון אבל זו לא סיבה מספיק טובה לשלם על הIAUDIO6 כפול מה U3.

האבסורד שהIAUDIO6 עולה כמו הX5 המהולל

פורסם

כן, אבל כל מה שציינת תקף גם לU3, איכות הסאונד בשניהם זהה, שניהם קטנים מאד, ההבדל היחיד הוא בנפח ובסוג הזכרון אבל זו לא סיבה מספיק טובה לשלם על הIAUDIO6 כפול מה U3.

האבסורד שהIAUDIO6 עולה כמו הX5 המהולל

איכות הסאונד דומה אבל לא זהה(לטובת I6)..כבעל הנגן אני לא מצטער שקניתי אותו הוא מספק בדיוק את הצריכים שלי(גודל קטן,מחזיק אוזניות גדולות,סאונג טוב,סוללה טובה,הערבת קבצים בלי תוכנה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים