פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אוקיי ההארד דיסק הנוכחי שלי הוא 60 ג'יגה של MAXTOR יש לי הארד דיסק חדש נוסף של 250 ג'יגה של HITACHIברגע שאני מחבר אותו ומדליק את המחשב אז יש מין קולות מוזרים והמחשב עולה לאט והוא לא מזהה את ההארד דיסק..ניסיתי לשים את ההארד דיסק הזה כSLAVE וגם כMASTER וזה לא עובדאם למישהו יש רעיון או פתרון או משהו בבקשה תעזרו לי... ???
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים תמשיך לשחק עם המאסטר סלייב בג'מפרים, וגם בCable Select וגם עם מסטר סלייב של שני הכוננים. על מנת לבודד את הבעיה תנתק כל כונן אופטי אחר שמחובר ותחבר רק את שני הכוננים. אם זה עדין לא עוזר. תנתק את הכונן הישן ותשאיר רק את החדש של ה250ג'יגה ותנסה..
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר הבעיה שאני מחבר רק את ההוא של ה250 הBIOS לא מזהה את הגודל שלו יענו הקפסטי...ופעם אחת איכשהו הצלחתי להריץ את שניהם ביחד ועדיין הBIOS לא זיהה את הקפסטי אבל היה רשום לי שמשהו FAILD... :-\
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים איזה דגם של לוח אם יש לך??? סביר להניח כי הלוח אם שלך אינו מכיר הרד דיסקים בגודל כזה תנסה לעדכן את הביוס של הלוח דרך היצרן של הביוס (award...) בהצלחה
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אז יש לך רק חיבורי ide (ממה שראיתי באינטרנט)אם אתה מחבר את ההרד דיסק של 250 והביוס לא מזהה אותו אזי אתה צריך לראות בחוברת של הלוח אם (אם יש לך) חפשתי באתר הבית של gigabyte אבל לא מצאתי משהו מועיל לפי דעתי פשוט תעדכן את הביוס (ולפני העדכון בדוק איזה גירסה יש לך עכשיו ולאיזה גרסה אתה יכול לעדכן) אם אתה לא יודע לעדכן את הביוס (גם אני לא)אז תשאל בתמיכה טכנית
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר אני יודע לעדכן את הביוס אני אעדכן ואז אני אראה אבל נראה לי שהוא מעודכן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.